Demisia ministrului de interne Stroe…

Într-o țară civilizată, ministrul de interne n-ar fi stat cu capul la cutie să fie sacrificat ca un porc prea prost sa facă legătura dintre cuțitul ascuțit și urletele celorlalți porci din sat. Nu. Ar fi pus mâna și ar fi demis el în stânga și în dreapta, pe toți cei care erau în subordinea lui și au ratat în încercarea de a face față accidentului aviatic de la Ursoaia.

Într-o țară civilizată.

Într-o țară unde ministrul e numit pe competențe, unde subordonații lui sunt numiți pe competențe, unde subordonații nu ajung să ocupe o funcție după ce dau bani și unde subordonații sunt măsurați în funcție de câți bani dau mai sus.

Dacă Stroe ar fi avut coaie și ar fi fost sigur pe ce știe și pe cine e, și-ar fi dat demisia la juma’ de oră și s-ar fi întors la treaba lui. Băi, am încercat să ajut, n-am putut, asta e, mă întorc la fabrica mea de covrigi sau ce făceam eu înainte. Dar nu, pentru că toți acești politruci nu sunt în stare de nimic în afara statului. Toate contractele, toți banii, toate afacerile sunt făcute cu statul.

Apropo, am cunoscut un polițist care are un Mercedes Benz AMG break. Din salariu, probabil.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Mercedes Benz AMG break? Fleacuri… Pentru un politist “harnic” se poate mult mai bine si daca nu e tampit, face achizitile dupa iesirea din sistem.

  00
 2. Scenariul este simplu: X si Y si-au dat demisia, s-a facut drepate, toata lumea este fericita, X si Y sunt reintegrati in sistem cand se raceste treaba si aia a fost.
  Genul asta de actiuni sunt facute pentru a evita controale in respectivele institutii. Nu ca ar exista cineva care sa faca acele controale si sa taie capete dar pana si curvele incearca sa salveze aparentele cu toate ca stie toata lumea ce fac, cu cine si de cate ori.

  00
 3. E inmatriculata la vecini sau la noi?

  00
 4. Politistul slab, ori e prost ori e bolnav.

  00
 5. Ar trebui puse banere ca și alea : Viteza ucide !
  Politca ucide !
  Politicienii ne ucid !

  00
 6. mercedesul ala o fi replica

  00
 7. i`a placut cartea mai mult

  00
 8. ce poti sa ii ceri lui stroe cand el vine cu replici ca “regret ca s-a intamplat in mandatul meu”, nu putea sa mai astepte pana la toamna si sa se prabuseasca atunci un avion

  00
 9. Eu pana la accidentul din Apuseni n-am auzit de Stroe.

  00
 10. Conteaza si din ce an e Mercedesu ala :)

  00
 11. Habar n-ai de nimic! Mașina e din premiul de Crăciun. Vila și casa de vacanță sunt din salariul de bugetar.
  Vai, îți mai și permiți să te iei de ministru? Da ce? Tu știi ce greu e să faci o mutră serioasă atunci când spui tâmpenii? E greu, foarte greu. Ia încearcă! Probabil te-ai îneca. De râs.

  00
 12. Nu cumva acelasi Stroe propunea sens unic pe DN1 ?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.