De ce n-are ursul coadă în new media

După oralul încasat, blogul 2Parale a început să pună linkuri normale. Dar nu, asta nu înseamnă că aş avea dreptate şi că specialistul seo Krumel e lache. Pur şi simplu s-a întâmplat ca ei să realizeze că e mai bine să dea link. Desigur.

  

Aştia sunt oamenii care vor să facă internet.

 • DailyBusiness aparţine lui Val Voicu, care mă ameninţa acum 3 ani că face el un produs de mare conţinut şi mă va exclude. Se pare că a exclus pe toată lumea, îşi dă link numai lui. Asta în timp ce eu primesc linkuri de la Wall-Street.

 • Obae “O-Aveam-Şi-Eu” face ce poate să câştige un ban. Dacă îl suni să îl întrebi de ce, dintr-o pleiada de linkuri, nu ţi-a pus tocmai tie, spune că a uitat. Şi uită imediat ce închide telefonul, până data viitoare când îi aduci aminte. Sau îi dai bani.

 • Ultimul exemplu, realitatea. 5 linkuri către un site de-al lor lansat azi. Link către conţinut luat de la alţii? Eh, lasă, copiaza lumea adresa, dacă are nevoie, nu trebuie să le dăm noi link activ. Spre deosebire, când pleacă o colegă, nici un link activ.

Mottoul e simplu: “să zică mersi că cităm sursa şi că nu furăm direct”.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. Ce abilitati ai in paint .. :D Sper maaaann.. Spider maaann :))))

  00
 2. vezi ca la ala din mijloc sunt 8 ;)….

  00
 3. da da:))…e logic ca acum toti si fac ca ploua cand le spui chestiile astea..:-j :lol:

  00
 4. Nu sriu ce va certati atata ca traim in Romania , tara pirateriei.
  Eu sunt nou cu blogu si tot intrebam un prieten daca am voie sa pun tot felu de poze de pe net si incerc sa nu fur de la alti . Noi balcanici ne place ciordeala.

  00
 5. Domnu’, o precizare doar, nu e site-ul realitatii :-) In rest, despre linkuri, arata-mi un site care mai citeaza cu link activ macar pe jumatate cum o face r.net

  00
 6. la ultimul punct, tipa zice in articol: „VA INVIT IN planetdoria.worldpress.com ( acolo e deja un alt text) INTR-O CASA CALDA, UNDE CLEVETITORII, SCORTOSII, FAKE URILE, TRISTII SI URSUZII, RAUTACIOSII, PISALOGII, VULGARII, NU VOR AVEA DE CE SA INTRE, NU SUNT INVITATI, NU SUNT BINEVENITI”
  pe worLdpress sigur nu va intra nimeni.

  00
 7. Pe bune, koyos.ro? A citit cineva cu voce tare numele site-ului înainte să decidă că e o idee bună, chiar dacă e de import afacerea? :))

  00
 8. @Sorin- tu eşti român?

  00
 9. Te bați cu morile de vânt, ba mai mult, le faci și reclamă.

  00
 10. Exemple de genul asta sunt si in alte parti, nu numai in internetul de limba romana. Fiecare intelege SEO in felul lui, unii il practica mai bine si mai cinstit, altii mai triseaza. Si unii, si ceilalti, primesc dupa cum fac, de cele mai multe ori; sau, dupa principiul: hotul neprins, negustor cinstit.

  00
 11. Andrei: cre’ ca aia era si ideea cu numele site-ului.

  00
 12. ma intreb cine-i angajeaza pe astia care baga 7 link-uri intr-un text. cum au ajuns niste nimeni sa fie platiti pentru prostie?

  00
 13. NOU
  #16

  Roman trup si suflet (de rahat). Oameni de caracter si cu valoare, „specialisti” in domeniu…

  @escu se angajeaza pe pile si pe pupincurism…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube