dana razboiu

Chiar dacă străbate una dintre cele mai spinoase perioade din viaţa sa, Dana Războiu, vedeta Televiziunii Române, a fost declarată învingătoare în paginile numărului de septembrie al revistei TANGO. Un şir de fotografii în care Dana este mai frumoasă ca niciodată ilustrează un material înţesat de mărturisiri cutremurătoare. “Divorţez cu inima împăcată că am făcut tot ce e omeneşte posibil pentru a nu divorţa. Ba chiar renunţasem la demnitatea mea umană doar ca să-mi salvez căsnicia. Am făcut pentru zeul meu, coborât pe ţărână, tot ce străbunicile noastre ne-au transmis din generaţie în generaţie, am renunţat la gândirea mea de secol XXI, la orgoliu, la principii, la mine. Am îndurat în numele iubirii mele, cu speranţa că voi întoarce vremurile bune de la început, umilinţe greu de imaginat.”

Dana Războiu este o zeiţă. Toate femeile la vârsta ei sunt nişte zeiţe. Ce poate face o asemenea femeie încât să o loveşti? Mihaela Rădulescu înţeleg că lua bătaie că era Bănică idiot. Dar nenea asta, fost ministru, ce scuză are?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. Zoso, entry-ul asta mi-a placut. Ai o pozitie ferma si trebuie sa-ti dau dreptate.

  00
 2. o singura intrebare …de ce spui ca banica era idiot …mie ea nu mi se pare ca un inger pe pamant …si la ce figuri am senzatia ca avea/are in cap cred ca uneori si-o mai merita .
  in plus ascensiunea raduleascai este una nu neaparat de femeie foarte cuminte si devreme acasa.
  parerea mea,hic.

  00
 3. Nu conteaza cat de proasta/curva/urata e o femeie, nimic nu scuza lovirea ei. Hitting women is gay!
  “Violenta e ultimul refugiu al incompetentilor.” In cazul asta si al impotentilor.

  00
 4. seth, sa iti bati nevasta ca e mai celebra ca tine sau ca socializa cu angajatii/invitatii (ca doar aia era jobu ei de prezentatoare) e o forma de prostie rar intalnita.

 5. Personajul dominant in relatie isi permite multe … si celalalt le accepta din pacate .. asa a fost asa va fii .
  Violenta conjugala nu va fii niciodata elimita – asta e parerea mea . Desi nu simpatizez cu ea ( aka violenta ) sunt realist si constient ca nu se va schimba … cel putin nu prea curand . Cred ca tine si de cultura chestia asta.

  00
 6. da aici sunt de acord cu voi …a bate o femeie este unul dintre lucrurile cele mai josnice pe care le poate face un barbat.
  ceea ce vroiam sa spun este ca nestiind ce era intre ei doi este greu de afirmat ca unul sau altul este idiot.
  de exemplu daca un tip isi gaseste sotia cu altu sau daca il bate gandul ca o inseala si in mijlocul unei certe ii scapa una ( gest cam de porcalau) nu credeti ca are si el circumstante atenuante?

  00
 7. aici intram in alta discutie.
  dar ce vina are el? nu esti insurat cu el, esti insurat cu ea.

 8. o mica zeita:P, astia de la tvr nu prea stiu sa faca un machiaj:)

  00
 9. bai cand va aud, mor. toti va declarati impotriva violentei, vaaaai, cuum, violenta? – noooooo, si defapt va plesnesc ochii pe site uri xxx la orale hard, ma da-ti-va dracu, ipocriti ce santeti!~

  00
 10. pardon, dati-va. din graba

  00
 11. …si pardon, “sunteti” :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.