Cum ţii inboxul curat

life_is_shortApropo de asta, de câteva luni încoace am observat un trend: oamenii adoră să scrie emailuri. Cât mai lungi, cât mai inutile, cât mai plictisitoare. De obicei adresate necunoscuţilor, pentru că aceştia se plictisesc şi abia aşteaptă să citească mailuri de la persoane pe care nu le cunosc. Serios.

Aşa că, în loc de “salut, fac un proiect pe tema…[2 paragrafe]…te interesează?” primesc 12 paragrafe cu un comunicat de presă, nişte clipuri şi alte minuni care nu interesează pe absolut nimeni în afară de piarista care le-a scris. Eu n-ajung să citesc tot şi sterg.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Eu il tin curat organizand mailul pe foldere. Ce vreau POATE sa citesc mai tarziu, las pe mai tarziu. Dar il mut la locul lui… 🙂

  00
 2. Din cand in cand ai norocul sa iti scrie o babuta pe moarte de cancer, dornica sa iti doneze cu ultimele puteri 14 (paispe) meleoane de dolari. Cum am primit eu. Cum sa nu te bucuri ca oamenii scriu mail-uri?

  00
 3. In corporatii e o boala asta cu mailurile – lungi, plictoase, in engleza sau in alta limba (alta decat romana). Cred ca e o chestie de politica, orice modificare la adresa unui proiect sa fie tinuta intr-un „dosarel”, sa stii pe cine sa tragi de urechi pentru o decizie proasta de acum 6 luni sau 2 ani. Fun!

  00
 4. Scurt şi la obiect, da sau nu, cel mai simplu! Ce atata milogeală inutilă.

  00
 5. am intrat acum intr-un proiect interesant unde am intalnit primele PR-iste din viata mea, la modul la care interactionez cu ele.
  au un mod de exprimare, de a face din cacat-bici, de a exagerea, de a se crede buricul pamantului, de banuiesc ca stie toata lumea.

  m-au tampit cu romano-engleza ce o vorbesc. nu pot fi atent la 3 cuvinte in romana, 4 in engleza. Si aici nu vb de job/weekend/etc, ci de cuvinte banale spuse in engleza.

  00
 6. iti dai seama cate propuneri de intalniri fierbinti ai sters din greseala?

  offf

  :))

  00
 7. La mine e simplu, în ambele dimineţi(a noastră şi a americanilor), dau empty la Bulk, nu înainte de a mă uita dacă nu cumva a ajuns acolo vreun newsletter pe care nu l-am citit de mult(observ ca Yahoo are obiceiul de a trimite in Bulk mailurile consecutive nedeschise venite de la acelaşi expeditor). În rest, curat şi plăcut uscat 🙂

  00
 8. Altă plăcere ai când vezi că ai scris un roman într-un mail. E genetic cred :))

  00
 9. Initial am citit „pianista”. Ma si gindeam ca e cool sa primesti mailuri de la pianiste si ma intrebam daca le tasteaza in ritm muzical sau poate chiar tasteaza pe clapele de la pian …. that’d be cool 😀

  00
 10. Raportati ca spam tot ce ati primit fara sa cereti, iar ceea ce primiti des le organizati in foldere.

  00
 11. Săptămâna trecută am primit primul mesaj în căsuţa de spam de la gmail. Am cont de gmail de pe la începuturi, dar acesta a fost singurul mesaj care a intrat acolo în loc de inbox. Dacă vă las să ghiciţi de la cine era mesajul, cred că n-aveţi nici o sanşă. Era chiar de la Google. Tocmai am înscris şi eu un domeniu la Google Analytics şi acesta era mesajul de bun venit.

  00
 12. O intrebare de ce cand ma dezabonez de 10 ori primesc in continuare toate cacaturile lor nus ce sa mai fac, dezabonare, ar trebui dezabonare sa se numeasca sau cum altfel?

  00
 13. am vreo 12 mii şi ceva de mailuri necitite 😀 şi din când în când şterg pagini 😀 îmi mănâncă timpul şi nervii mailurile astea 😀

  00
 14. Si eu am casuta de e-mail full. MI-am pierdut ceva timp o data pentru a bloca o serie de adrese, de la care primeam zilnic mailuri nesolicitate si neinteresante cu diverse oferte de prin alte zari de care oricum nu as fi putut beneficia. Basca mailurile deja obisnuite cu vestea unei mosteniri impresionante aflate intr-o banca de prin Africa. Faza e ca am pierdut degeaba timpul. Mailuri din astea continui sa primesc si nu am rabdarea necesara sa stau sa sterg atatea.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube