Cum faci uşor bani în online

Să presupunem că pleci de la un ziar respectabil, unde aveai o imagine respectabilă. Îţi faci un site unde scrii ce scriai în ziar, folosindu-te de sursele şi contactele obţinute pe spinarea prestigiului ziarului, deşi asta nu e tocmai moral. Pentru că din site nu se poate trăi decent, îţi cauţi alte surse de venit. Contractele de consultanţă sunt o sursă bună şi sigură de venit. Şi trusturile sunt dispuse să scape de la 300€ în sus pe lună pentru a avea un prieten cu alură de independent în plus.

Metoda de agăţare e simplă: scrii ceva de companie şi laşi oamenii să se desfăşoare în comentarii care mai de care mai jignitoare şi mai aberante. Doar e libertatea de exprimare, nu? Mai ales dacă nu plăteşti. Dacă plăteşti, ai asigurată o moderare vioaie şi echidistantă, mai pe româneşte şters orice mizerie jegoasă.

Altfel, nu, Comănescu nu făcea asta acum doi ani cu Ringier şi Adevărul, nici Obae nu o face acum cu Ringier şi Newsin. Nu ştiu de unde aveţi ideea asta!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. Or face parte din categoria „curajosii de pe net”. Dar cu brand personala de data asta. :D

  00
 2. si turcescu a incercat sa mimeze independenta cand si-a dat demisia de la realitatea (informat fiind cu o luna inainte ca vantu va fi bagat la bulau), dar i-a trecut repede. 8O

  00
 3. E normal sa te folosesti de experienta ta pentru a face bani. Altfel ai fi la fel ca toti ceilalti.

  00
 4. Mda… deci initiativa mea (http://banipenetok.blogspot.com/) e degeaba… Ar trebui sa testez ceva de genul a ceea ce zice zoso :)

  00
 5. Bravo, nu stiu daca ai cunostinta de cazuri concrete, dar chiar asa se intimpla pe bune.
  Ba mai mult daca dai sa se anunte ceva oficial (asta pentru ca ai vazut ca s-a facut si pentru altii), si mai ales dupa ce in trecut ai cotizat (de faot sa sprijini zona asta, ca pina acum consultanta n-a produs efecte nimanui), primesti raspunsuri de-alea nu e exclusivitate, nu e premiera etc. Oricum Bravo!

  00
 6. Poate ca cei care lasa comentarii jignitoare sunt singurii care ii citesc.
  Asa ca decat nu aiba nici un comentariu….

  00
 7. @ jerome

  o injuratura este si ea o opinie, asa a simtit/gandit omul acela fix in acel moment, la fel cum injuri cand iti dai cu un ciocan in deget sau iti ia o blonda fata in trafic. ;) :P

  00
 8. Buna treaba! :) ce pacat ca nu scriu la ziar si sa am de unde sa plec pentru a face bani dintr-un site :P . sa zicem ca nu ai fi un blogger renumit si ca nici macar nu ai un blog, dar vrei sa ai si tu blog ca multi altii. care ar fi primii pasi pe care i-ai face sa iti atragi cititori. astept un sfat. :)

  00
 9. Si ziaristii sunt condamnati. Semn ca nu peste tot se pot da viteji, mai ales cand se urca bauti la volan :) !

  00
 10. de experienta si de surse

  00
 11. Ziaristii sunt niste labi triste in pantaloni care sa comporta ca niste lautari. Cine da mai mult …pt ala latra mai tare. Nu au nici o treaba cu realitatea si ar trebui sa puna mana sa munceasca ceva in tara asta.

  00
 12. Nu toti ziaristii au un astfel de comportament, unii dintre ei sunt foarte corecti, ce este drept sunt putini

  00
 13. Presa ar trebui sa fie ciinele democratiei nu ciinele infractorilor .Niciodata ziaristii nu au ajuns atit de jos.mai exact o mare parte dintre ei.Si-au vindut costiinta ,mint,manipuleaza,calomniaza,instiga la violenta,aproape au devenit penali.Ca-si folosesc dupa ce pleaca dintr-un trust sursele ,nu cred ca e asa grav mai grav este daca v-a pstra aceleasi obiceiuri proaste de a dezinforma si acolo unde se duce.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube