Cum arată un articol în care compania din subiect nu a plătit?

ponta-eco

Cam aşa. Cui foloseşte să scrii un asemenea articol? Care e valoarea sa pentru cititor? Exact, absolut nici una. E o mizerie, făcută de dragul de a fi făcută, o mostră de jurnalism prost, făcut la kilogram, despre care a început să se plângă foştii angajaţi. Aştept cu drag alţi foşti angajaţi, care stăteau acolo pentru că aveau nevoie de bani şi a plăti ratele, nu pentru că le plăcea.

Ştirea corectă e pe mediafax.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Mă, eu ştiu că ai mei nu-s buni deloc la jurnalism online, da’ ei scriu pentru un ziar mic şi local. Era interneţilor n-a ajuns încă şi la noi.
  Da’ n-o să mă apuc să strig în gura mare că ziarul „meu” are un site de caca, pentru că nu se face. Mănânc o pâine de acolo şi îmi lasă destul timp pentru blog şi activităţi conexe. :D
  Şi crede-mă că dacă aş şti cum, aş pune eu o temă WP pe site, decât să mă jenez cu el. Dar sunt „cestiuni” care mă depăşesc (gen instalare WP, cât timp n-am acces la FTP).
  Câţi angajaţi care să îşi înjure angajatorul ai văzut? Nu înjuri, dacă nu-ţi mai place ce ţi se oferă, pleci. Dacă ai unde.

 2. si ce masina era ? Toyota Prius sau ce :))

  00
 3. @Denisa: Ai dreptate, partial, dar daca seful e cat de cat destept, s-ar putea sa faca investitia in ceva mai bun. Dar, vorbim de Romania, unde seful le stie pe toate.

  De asta jurnalismul in Romania are de pierdut in fata bloggerilor. Am gasit o coada de sobolan in crispy? Muie KFC si dat mailuri la astia mari sa scrie! Sa vezi atunci ce percuteaza KFCul. :)

  00
 4. Apropos de cocalari. Se ia un video facut de un cocalar si niste parasute din Serbia (https://youtube.com/watch?v=rSQqzKeVOjs), se adauga un cocalar si niste parasute din Romania si scoatem „un mare hit international” pentru cocalari (https://youtube.com/watch?v=usk_DuIyGts&feature=player_embedded) Adevarat show-biz! :)

  00
 5. Eu cred ca e doar un semnal…. sa se sesizeze cine trebuie pentru follow-up la articol

  00
 6. Ponta s-a cacat azi de dimineata, in jurul orelor 7. Cacatul arata ca si el… mare si stricat. Dupa ce a tras apa, cacatul nu a plecat. Jetul de apa, nu a avut puterea sa-l miste. A mai necesitat inca 3 operatiuni. Se pare ca a 4-a incercare a fost cu succes. Cacatul lui Ponta e acum in drum spre Dunare…?

  Acum serios, cui ii pasa ce kkt de masina si-a luat oligofrenul ala?

  00
 7. :)) ce articol , chiar foarte…Jalnic.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube