CR-V şi Rav4 sunt noile Tucsoane

Daca in anii trecuti Bucurestiul era plin de suvuri Hyundai Tucson, anul asta Honda CR-V (modelul de acum doi ani) si Toyota RAV4 i-au luat locul. Nu mai poti intoarce pe linia de tramvai fara sa vezi doua Ravuri si un honda in trafic. Nu mai poti parca pe un trotuar, incurcand circulatia, ca vezi in spatele tau unul din astea.

Bonus: am vazut cel mai amuzant cocalar. Pe trotuar era urca un passat, fix pe mijloc. El, cu nevasta si un copilas de 2-3 anisori. Ia uite la boul asta cum a parca. Pula mea de prost! Dupa care se urca in urmatoarea masina dupa Passat, care era parcata la fel.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Vor vedea ei dupa ce le expira garantia….sa vezi cum vor ramane toate pe partea dreapta a drumului 🙂

  00
 2. Da, dar macar au trecut de la mizeriile de hyundai la unele mai bune.

  00
 3. s`a suparat ca a fost imitat!

  00
 4. Si cu ce te deranjeaza pe tine Honda si Toyota? Oricum sunt superioare din nenumarate puncte de vedere masinilor nemtesti din clasa similara… Mai bine ne bucuram de educarea „soferului” roman care a mai scapat de masinile din grupul VAG, masini scumpe, proaste si cu intretinere costisitoare. Dar deh, cand a fugit romanu din tara imediat dupa revolutie, a dat de passat, golf si audi 80 si de atunci, ele sunt „cacatul” ( the shit man )
  Bafta!

  00
 5. BTW, RAV 4 are 4,39m, adica exact cu cca 15 cm mai mare decat VW Golf 5 , nu-i asa ca aveati impresia ca e mai mare? :))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.