Coşmarul bloggerului

cosmar

Vreţi să auziţi ceva amuzant? Ah, da, noi am dat cablurile jos de pe stâlpi, dar nu am conectat toţi abonaţii, pentru că…am uitat. Şi de la Romtelecom, şi de la RDS.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Lasa, mai bine asa. La ce sa-ti mearga netul? Sa primesti oferte de genul celei de mai jos?
  http://1.bp.blogspot.com/-Lsn_jmL9khA/TlN6r0iE-XI/AAAAAAAAACQ/NlAfh5Job8s/s1600/OfertaMail.jpg

  00
 2. Asa iti trebuie daca stai in zona aia de pensionari…

  00
 3. Sunt alte echipe specializate pe treaba asta probabil, ai rabdare ca vor veni si ei :)

  00
 4. Las-o ma ca merge asa… Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul… Cand vreodata o sa mearga ceva in romania „asa cum trebuie”?

  00
 5. La RDS, UPC si Romtelecom nici nu le mai pasa cand bloggeri isi spun doleantele pe internet si imaginea lor are de suferit. Nu prea incearca sa fie promti niciodata.

  00
 6. in timisoara a fost picat rds-ul intr-o zi atat de mult timp incat nici nu puteai sa vorbesti cu aia de la call center. dupa ce robotul spunea ca toti consultantii sunt ocupati, ti se inchidea convorbirea. deci bucura-te Marie ca ai putut da de ei. :P

  00
 7. Go Mobile…

  00
 8. Și eu am trecut printr-o situație similară și eram disperat pentru că lucrez acasă. Așa am ajuns să am 4(patru!) abonamente de net. Partea bună e ca acum oriunde sunt, orice vreme ar fi, orice Dorel lucrează pe stradă, de undeva tot am net.

  00
 9. @artistu: țin să te contrazic. :) Am avut de câteva ori probleme cu ClickNet (Romtelecom) și voiam să știu ce se întâmplă sau când se remediază, și dacă scriam ceva pe Twitter sau FB imediat primeam răspuns și se făceau verificări prin telefon. :)

  00
 10. @Dragoș Asaftei: In judetul Timis, Romtelecom pe sate rezolva problema cu internetul si dupa cate o saptamana, poti sa suni zilnic la ei. UPC in Timisoara sunt varza, sunt zone unde cade de foarte multe ori fara motiv si dureaza o zi pana vin si repara dar nu iti dau explicatii. Ma bucur ca in cazul tau a fost ok, insa tara este mare si nemultumirile sunt multe.

  00
 11. Sa nu renunt la netul de la Romtelecom? Vroiam sa trec pe rds sau upc de la anu’

  00
 12. @Mihai: si cu 1GB si cu 2GB pretul e la fel de neatractiv, ca de obicei in cazul ofertelor de genul, tinand seama ca in fapt pretul minim in piata e pe la 1200 si ceva, deci nu 1400. Pe de alta parte, de ce ai alege un APU in loc de CPU? Ca sa ai grafica si CPU intr-un singur procesor, care are o frecventa mica si cache redus? neah….

  00
 13. Romtelecom sux. Am avut net de la ei si cand ploua pica netu + la abonamentu de 4mb sau cat era descarcam cu 200kb

  00
 14. pacat ca nu stai in Bucale. s-ar fi rezolvat de mult :)

  00
 15. Pe mine m-a cautat echipa de la receseu azi si mi-au lasta biletel in usa ca nu a fost gasit la domiciliu.Le era lene sa ma sune sa-mi zica ca ma viziteaza.Unii oameni mai si muncesc.

  00
 16. Tu mai ai Mi-Fi ala da?

  Si stick de 3g de la RDS care abia merge da?

  00
 17. @Pitikut: Sau macar sa iti dea beep cum fac unele firme de curierat.

  00
 18. NOU
  #18

  @artistu de ce crezi ca ar trebui sa conteze atat de mult parerea blogerilor pentru o companie de internet?
  Ai cumva un abonament business pentru a fi mai important decat ceilalti abonati?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube