Copiii nu au ce învăța de la niște părinți idioți

Situația era așa: copilul încercuit cu roșu stătea acolo de minute bune, gen vreo 10, că nu mai voia el să facă nimic. Nu îl filma tati, nu îi făcea poze, nu mic. Se trântise acolo și zăcea. Afară din tobogan, tati, genul țăran infect gușat cocalar, îl privea cu drag. Copiii își dădeau drumul și trebuiau să îl ferească pe plodul țăranului, care nu vedea că stă în drum, ci avea impresia că ăilalți sunt de vină că vin spre el. După vreo cinci minute, m-am apropiat și am început să mă uit când la unul, când la altul. Copilul, evident dobi, tati nici o străfulgerare de inteligență. Bă, dar nici una! Ba chiar era un pic deranjat că îi era lovit copilul de alți copii. După alte cinci, i-am sugerat să își mute copilul de acolo, că îi încurcă pe restul. Tati s-a uitat ca prin mine de parcă îi zisesem să și-o bage în mașina de tocat carne, iar copilul, un pic rușinat, s-a dat la o parte. Au mai stat jumătate de minut și s-au cărat, enervați că le-am stricat cheful.

Eh, ce credeți voi că învață copilul ăla de la părinții care sunt atât de idioți încât, după ce acesta e lovit de câteva ori de cei care coborau pe tobogan, nu fac nimic? Să nu arunce hârtii pe stradă? Să asculte muzică la un volum decent? Să vorbească cu o fată cu un minim de respect?

jeg

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Eu sunt optimist,sunt convis ca,copii ajung sa semene mai mult cu prietenii decat cu parintii,dar daca parintii sunt idioti,sansele copilului de integrare intr-un grup mai rasarit,sunt minime

  00
 2. “Au mai stat jumătate de minut și s-au cărat”

  00
 3. Ce descrii tu in atatea cuvinte se numeste bun simt, sau empatie civica :)

  00
 4. Sa voteze cu Ponta?

  00
 5. vor vota cu ambele maini cu ponta. unii chiar de mai multe ori

  00
 6. erau bozgori…

  00
 7. Faza reala intr-o benzinarie Lukoil cred sa tot fie acum 1 an. Stateam la coada la baie (un WC fete, unul baieti). Baile sunt separate (fete/baieti) dar chiuveta de spalat pe maini e comuna. Un “tati civilizat” il ridica pe ala mic sa se spele pe maini la chiuveta si ii explica ca e important sa se spele pentru ca multi oameni ating cu mainile peste tot si apoi baga mana in gura.

  Buuunnn.

  Intre timp iese si ea (nota redactiei – relativ draguta, spalata, parfumata vreo 28-30 ani maxim) de la baie. Trece de chiuveta fara sa se spele pe maini. Si ala mic ii spune. – Mami, tu nu te speli pe maini?
  Ea ii raspunde – NU, hai, si il smuceste.
  Iar ala mic panicat: Si bagi mana cu pipi in gura?

  Toti cei care am auzit ne tavaleam de ras.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.