CLIR Media vinde spaţiul publicitar al radioului

Câştigătorul licitaţiei pentru desemnarea companiei care va administra spaţiul publicitar al posturilor publice de radio este C.L.I.R. Media, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai departamentului de marketing al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).
La licitaţie au participat trei regii de media, respectiv Splendid Media, Media Consulta şi C.L.I.R. Media.

C.L.I.R. Media s-a înfiinţat în martie 2006 şi deţine în portofoliu televiziunile Antena 1, Antena 3 şi Euforia Lifestyle TV, publicaţiile Good Food, Good Homes, Top Gear şi 4WD şi site-urile www.antena3.ro, www.antena1.ro, www.automotomarket.ro, www.horoscop24.ro şi www.news24.ro. Compania este administrată de Laurenţiu Ionete.

SRR a mai scos la licitaţie spaţiul de publicitate al posturilor publice de radio în luna februarie a anului 2006, însă fără succes, pentru că la licitaţie nu s-a prezentat nicio companie. Carmen Petcu, directorul de comunicare al radioului public, crede că motivul principal pentru care prima licitaţie a rămas fără urmări a fost venitul minim cerut de SRR anul trecut, de două milioane de euro. „De data asta, Radio România a făcut un caiet de sarcini foarte flexibil”, a spus Carmen Petcu.

De data aceasta, venitul minim garantat de regiile de media care au participat la licitaţie trebuie să fie de un milion în primul an şi de 1,2 milioane în al doilea an. „Este un venit perfect realizabil de Radio România în condiţiile în care scoatem la vânzare spaţiile de pe RRA, RRC, Antena Satelor şi 50% din posturile teritoriale.

Contractul de administrare a spaţiului de publicitate va fi încheiat pe doi ani, cu posibilitatea prelungirii cu încă un an.

Mediafax – (11.01.2007 12:03)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Oricum radioul national e varza.

  00
 2. ce de bani or sa isi faca astia ;)

  si … ma tem ca or sa ridice radioul national :)

  00
 3. … iar a radat Splenid Media?

  00
 4. Zoso ce mistoo. recomanda-le sa isi faca o pagina web mai intai….si apoi ii vom felicita!

  00
 5. Te pomene?ti c? a?a ni se vor mic?ora abonamentele c?tre SRR

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube