Plecarea lui Ciutacu era iminentă

Sincer acum, la ce așteptări și ce impresii are despre el, era doar o chestiune de timp până să se sature de lumea care făcea mișto de el că e cel mai prost din trust, având cel mai mic salariu. Omul s-a cărat la România TV, că la Voiculescu sunt deja prea multe lipitori care îl sug de bani, nu mai avea și el loc, și Sebastian Ghiță e tânăr și are bani.

Iar prietenul lui cel mai bun nu se va opri din înjurat România TV, cum nu se oprea nici când i s-a atras atenția că, atunci când înjură Realitatea TV, își înjură gagica. Ordinul e ordin.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Nu de-asta a plecat, ci pentru ca la ultima sedinta de trust s-a anuntat ca Jurnalul se retrage de pe print (cam in doua-trei luni) si se vor face reduceri majore de personal. Probabil ca era si salariul lui in joc.

  00
 2. M-ar fi amuzat daca se ducea langa Cristoiu la B1
  Asa, nu are farmec.

  00
 3. Ca Badea nu se va opri din injurat Romania TV e clar. Eu vreau sa vad daca se apuca sa-l injure si pe Ciutacu. ;)

  00
 4. La urmatoarele am impresia ca or sa ramana in redactie vreo 10 oameni. Dar na, poate sursele mele nu sunt bune :))

  00
 5. Eu sunt curios daca o sa mai zica nasoale de Basescu.

  00
 6. E interesant nu ce face pionul ciutacu ci cum se pozitioneza Ghita fata de noua stapanire , fata de caderea din ce in ce mai evidenta a Basescului . Ciutacu e doar un pion pe care daca Ghita al vrea al cumpara lejer dar cu asta arata unde este noua directie a RTV .

  00
 7. era tras pe linie moarta demult… acolo daca nu esti activ nu prea merge…. la Felix nu merge tata cu Grigore Lese si cu Tudor Gheorge :)

  00
 8. Motivul plecarii ciutacului e mult mai simplu – a mancat varanul Felix prea mult ardei iute in ultimul timp …

  00
 9. jiji, dupa cum scrii si la ce prostii debitezi, chiar te suspectez ca esti the real JJ :::)))

  00
 10. pariu ca Badea o sa zica nasoale de Ciutacu?

  00
 11. @liviu , da eu sunt …acum semnul asta :::))) ce o fi ??? …bine acum daca tu nu ai nici o opinie insemna ca esti si mai prost ca the real JJ…

  00
 12. NOU
  #14

  cine e ciutacu asta ?
  imi pare cunoscut. am pierdut contactul putin (promit sa ma pun la punct) dar nu inteleg de ce mare fas ?

  00
  • @Antonio Eram: e un băiat interesant din câteva puncte de vedere. fost lacheu al ministrului privatizării mușetescu, și-a făcut blog și a doua zi s-a proclamat cel mai tare blogger, mi-a publicat o parte din corespondența personală pe blogul lui, cu ajutorul lui darius groza și sorel mihai arghire, apoi a mușcat sau a lins tot ce a prins, pentru bani desigur.

 13. MediaAddict: Hai să mai lămurim una: ce e cu penthouse-ul ăla?

  V Ciutacu: Absolut nimic în ceea ce mă priveşte. Iar afacerile nevestei, atâta amar de vreme cât nu particip la ele, nu le comentez şi nu le controlez. Sunt de găsit tot în Rahova. Totu-i să mă mă cauţi.
  …..
  Nu-i al meu , e al nevestei…..pffffffffff

  00
 14. NOU
  #17

  intre timp m-am uitat prin google despre individ. interesant sau nu am gasit si o poza in care se baga in seama la un eveniment de bloggeri (cu ceva timp in urma cand inca imi bateam gura sa explic ce inseamna un blog).
  multumesc Vali.
  se pare ca face parte din categoria celor care nu spun nimic dar au pretentii docte. prea multa poluare. adresata unor generatii care inca nu aun inteles ca au puterea de a cauta si altera (in sensul bun) informatia. cu un simplu click in locul abandonarii in fata tv-ului.

  00
 15. Exercitiu de imaginatie pentru voi : din cauza cui are Rromania problemele pe care le are momentan, incat e aproape pe moarte ? Din cauza unor lingai, sau ce-or fii ei, sau din cauza celor din functiile de „conducere” ? Intreb si io, sa vad daca mai pricepe careva care e de fapt problema noastra…

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube