Circul fără politică e ca lingăul fără fund

Ieri, Sebastian Ghiță și Marean Vanghelie au dat un recital de zile mari la B1TV. Merită toate cele 17 minute.

Azi, slugile lui Felix discută despre acoperiții din presă. Mi se pare un subiect bun și legitim pentru ei. De ei toate lumea știe că sunt niște slugi plătite să urmărească interesele patronului și să îi ridice osanale zi lumină. E normal să fie supărați pe ăia care o fac mai cu perdea, mai cu batistă, în timp ce pe ei îi arată lumea că au maro pe limbă.

20150128204041358

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. NOU
  #1

  Legat de tweet-ul tau cu linkul asta: https://www.blabbermouth.net/news/couple-has-sex-on-stage-at-norwegian-music-festival-photos-available/ , ar merge un comentariu de genul „are you still charlie?” sau „is charlie here as well?” si una dintre pozele de acolo, eventual tag-line-ul in franceza, you get the point. Mi se pare aberant si ma intreb cati dintre prostii cu mesajele „je suis charlie” sunt de acord cu asemenea libertate de exprimare.

  Evident, mesaj off topic fata de articolul de mai sus, dar asta a fost cea mai usoara modalitate de a-ti transmite mesajul.

  00
 2. intre timp badea isi umple emisiunea prezentand printese si cocleti de pe fb

  00
 3. Badea insasi, e un mare coclet. Na, ca i-am zis-o ! :)

  00
 4. L-au trecut fiorii pe Ghita atunci cand a pomenit Marean de OMV :D

  00
 5. Intreb nu dau cu parul…..de unde mai aflam de toate furturile din tara asta daca aceste ‘slugi plătite’ nu spuneau la televizor? Mereu exista interese dar cred ca este benefic sa se faulteze intre ei ‘politicienii’ din spatele trusturilor de presa. Asa mai aflam si noi cum ne fura, uneori pe fata, acesti oameni care ar trebui sa ne reprezinte. Adica nu stiu de ce doar Antena 3 este plina de slugi, care au maro pe limbă, cand si B1 este la fel si Realitatea este la fel. Nu exista in totalitate obiectivism. Dar atunci cand se aduc dovezi clare, frate, de furturi pe fata (chiar si in parlament cu numararea de voturi) nu exista slugi platite. Toti o sa fure, dar toti trebuie sa plateasca. In politica este aproape acelasi lucru, cu mici diferente, ca in domeniul vanzarilor. Unde exista competitie este foarte bine. Nu cred ca era nimeni fericit cu un monopol politic, poate doar daca eram Regat.

  00
 6. Nu situ ce spuneti voi, dar eu m-am saturat de acest post de televiziune. L-as vrea inchis, dar mafia lui Ponta este in CNA si nu se poate acest lucru.

  00
 7. Se pare ca articolele cu A3 nu mai generează prea multe comentarii. Oare cat de nasoala o fi treaba la ei în prăvălie?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube