Cine susține țepele din presă?

Ziariștii proști. Aceiași care scriu tâmpenii prin ziare sau prin alte părți sunt ăia care, chiar atunci când se taie lumina nu pleacă acasă. Cât de prost să fii să mai speri că se va mai redresa ceva? Ce sperați, să mai bage Vîntu bani iar în voi? Să vină Freciu cu bani de acasă?

La a doua întârziere de salariu orice om cu capul pe umeri căuta altceva. Și de obicei ăia care se pricepeau au căutat și s-au cărat. Proștii au rămas, “să facă presă”. Da, bă, da presa se face cu bani, nu cu burta goală.

În rest, ce ziceam acum doi ani despre Money Channel sau Money TV rămâne valabil.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Aceiași ziariști *.

  00
 2. Presa din Romania a avut acelasi traseu ca si imobiliarele.
  Crestere spectaculoasa, salarii,beneficii mari si acum reasezarea pe normalitatea economica.
  Tot ca o paralele intre presa si imobiliare, sa ne amintim ca acum vreo 4 ani, cand se vindea scump orice tarla la tara si orice garsoniera in Rahova, in presa….,etc.

  00
 3. Ideea este valabilă pentru orice (fostă şi actuală) zonă monoindustrială, inclusiv Roşia Montană. Şi cu atât mai mult pentru capitală. Dacă nici acolo nu-şi găsesc oamenii alternative… poate ar trebui executaţi. Pentru binele tuturor, inclusiv al lor.

  00
 4. Ce fericit esti ,cand ai Dreptate:D

  00
 5. Ştiu unu care e redactor şef la un de-ăsta de nu se plătesc salariile şi mi-a povestit că-s prost şi nu pricep nimic. Apoi m-a ameninţat, apoi, când s-a îmbătat, a sărit la bătaie.

 6. Din pacate mai sunt si unii care chiar fac jurnalism si cu burta goala . Primul exemplu care imi vine in minte e Viorel Ilisoi .

  00
 7. Nu sunt cine ştie ce jurnalist sau comentator dar în general am văzut că binele la bine trage, iar rău…e evident ce vreau să spun. Pur şi simplu, acolo unde există dezinteres nu mai ai ce să îi faci.
  Păcat de oamenii care au rămas să se chinuie. Spectrul de reangajare altundeva în presă nu cred că e aşa de luminos pe cât ar părea. Ziarele şi televiziunile cam au norma de personal făcută şi nimeni nu cred că vrea să iasă la…pensie anticipat.

  00
 8. Mi-aduc aminte de mine, cand lucram la “Cronica Romana”: fix la doua luni de intarziere majora, mi-am dat demisia. :)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile