chestii de tinut minte de la netcamp

Dragos Manac a avut o prezentare foarte obiectiva si foarte concreta, ca de obicei. Pesimista, dar realista. Alexandre Almajeanu a dat tonul cu premonitiile sumbre, si ce am inteles de la amandoi e ca banii sunt important si ca proiectele bine realizate si realiste o vor duce bine. Am inregistrat prezentarea lui Manac, e pe camera lui Arhi, probabil o va pune online soon.

Bogdana Butnar si Aex Visa au vorbit despre branding si cifre. Bogdana ne-a spus ca uneori e bine sa lasam clickurile si afisarile deoparte si sa ne concentram pe efectele pe termen lung, deoarece castigul  acolo va fi. Dar agentiile cer rezultate acum, cati unici mi-au intrat pe site, ce CTR are bannerul, ce efecte are campania pe termen lung. Si are dreptate. cate siteuri pe care le vedeati in reclamele de acum 6 luni le mai folositi? De ce Cola nu pune mana sa faca o retea sociala si prefere sa lanseze saitulete ieftine si perisabile?

Alex Visa (nu imi merge sh pe tastatura si nici nu vreau sa scriu Visha) a vorbit de bannere si de campanii. Cam ce a spus si Bogdana, dar cu cifre. Bannerele nu functioneaza, actiunea de final e 0.05%, toata lumea e de vina.

Prezentarea Bogdanei am inregistrat-o, will be online.

Pozele le pun cand ajung la un computer cu net si cu monitor, ca e aiurea sa editezi poze de pe mizeria asta de wind.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Intr-un concurs de genul asta, ideea si planul ar trebui premiate, nu traficul si CTR-ul pentru ca tocmai de aia se duc acolo, din lipsa de fonduri, nu sa se laude cu rezultatele.

  00
 2. Alexandre Almajeanu.

  00
 3. zoso: ca e aiurea sa editezi poze de pe mizeria asta de wind.

  ai incercat Picasa 3?

  00
 4. Asteptam video-urile :)

  00
 5. Vezi ca sunt la InCinstantin video de la netcamp

  00
 6. „Bannerele nu functioneaza, actiunea de final e 0.05%, toata lumea e de vina.” … tin sa contrazic aceasta remarca. De ce ?

  Bannerele functioneaza foarte bine cu o singura conditie: sa fie plasate ONTOPIC si CTR-ul poate ajunge sa fie si 10%. Depinde si de numarul de bannere desigur. Chestie testata cu 2-3 siteuri d’ale mele … am mai multe vizite de pe bannere decat din google. A… si nu orice banner este clikuit , nu are importanta ce „vinde” siteul din spatele bannerului dar, un banner bine ales face diferente de 10:1 – acum depinde si ce se doreste clikuri sau clienti ;) !?

  00
 7. @ByREV: nu nu, nu ma referam la ctr, ci la cumparat produsul de pe site.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile