ce rost are să indexezi o pagină neaccesibilă?

Mai devreme căutam pe google informaţii despre o idioată din trustul Intact. Unul din rezultate era o pagină de pe aman2.ro. Dau click pe ea şi ma duce pe prima pagină. Err…

Ce rost are să indexezi profilele de pe un site de genul ăsta dacă nu mă laşi să le văd? Îşi închipuie cineva că voi alerga să mă înscriu la ei ca să văd o pagină?

Şi nu, nu ai noştri au inventat şmecheria, facebook şi altii o practică şi ei.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Ai incercat sa-ti pui user-agent pe googlebot? Poate asa te lasa sa intri pe link-ul direct 🙂

  00
 2. Indexare = clickuri, clickuri = afisari, afisari = notorietate si motiv de lauda.
  A se vedea “povesti de succes”, 6 afisari/minut.

  00
 3. Probabil ca validarea e facuta direct pe clasele de IP-uri ale lu googlebot (daca au fost “isteti”). Oricum, google interzice asa ceva. https://support.google.com/webmasters/answer/66355

  00
 4. @dt: I beg to differ. Nu asta e situatia aici. Google are mai nou (juma de an) o FACILITATE in contul Adsense, care ofera posibilitatea indexarii contentului rezervat membrilor, inclusiv de catre botul Mediapartners/Google (adica ala folosit de Adsense), a.i. sa se poata afisa reclama contextuala si pe acele pagini. Propriu-zis, webmasterul creaza un cont utilizator pentru uzul Google, sub datele caruia botul indexeaza continutul protejat, rezervat membrilor.
  Ceea ce e o chestie buna. Si, da, enervanta in situatii precum cea de mai sus, cu singura rezerva ca, daca nu era asa, nici macar nu vedeai rezultatul in Google.

  00
 5. PS: asta e rostul. And never doubt Google again :). They’re TOO smart.

  00
 6. Păi click pe “cache”, în goole. Aşa parcă puteai vedea paginile astea…

  00
 7. Mai enervant decat asta sunt acele anunturi (imobiliare, auto) expirate de 3 – 4 ani, anunturi care nu sunt sterse de administratorii siteului respectiv.

  00
 8. Baieti, baieti, lasati acum chestiile tehnice cu Google ca pe mine ma frige altceva. Cine e gagica si ce nick are ? Zoso, help !
  PS: si ca sa nu ne plictisim pina atunci sa va zic si eu una. Acum citiva ani, cind Adevarul inca mai era ziar avea un fel de arhiva in care nu puteai intra decit cu user si parola (ca sa vezi ceva din editiile mai vechi). Da, dar Google putea ! Dupa ce m-am prins eu de poanta scriam un cuvint mai deosebit si poc ! nenea google imi dadea pagina din Adevarul. Care se mai si accesa, culmea. Greu de tot s-au prins webdesignerii lu` peshte de la ziar pentru ca la un moment dat au rezolvat-o, spre parerea mea de rau. Dupa aia ne-a rezolvat CTP plecind de tot de acolo dar despre acest lucru in alt episod.

  Pina una-alta cine e mai aia si ce nick are ???

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile