Bravadă ieftină

friendly_blonde

N-am auzit până acum de «Y».
Nimeni nu s-a născut învăţat. Dar când ai articole în care te dai mai mare decât cei mari şi nu ştii chestii elementare din industria în care vrei să fii băgat în seamă, parcă pici mai de prost decât proştii.

Cine e «insert name here»?
Chestia asta a pornit de la un băiat de la tv, ca să pară că nu îi urmăreşte şi nu le soarbe atent fiecare cuvânt unor oameni, la comanda şefului. Cum îi zice, mă, lu’ ăla pe care vreau eu să îl înjur şi îl urmăresc zi de zi, dar nu ştiu cum îi zice? Aşa, Gigel! Sunt deştept că mă prefac că nu ştiu cum îl cheamă, dar ştiu ce face în fiecare zi? Sunt!

Nu îmi pierd eu timpul cu «X»!
Ca şi în cazul de mai sus, afirmatorul ştie totul despre X, îl urmăreşte cu sufletul la gură, dar bravează ieftin de fiecare dată când e întrebat. Bonus, lasă comentarii la toate articolele despre X de pe toate blogurile posibile. Dar nu îşi pierde timpul cu el, da?

Comportamentul ăsta face parte din tipologia umană. Toţi vrem să părem mai deştepţi şi mai interesanţi decât suntem. Nici unul nu recunoaştem că cititm Cancan sau Click sau chiar zoso.ro, dar când bagă a lu’ Petcu o şopârlă, îî stresam pe  oameni cu telefoane din două în două minute, să ne dea confirmarea. Altfel, nu citesc nici mort aşa ceva! S-a strigat ipocrizie?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Sa moara aia batrana daca inteleg postul tau. Ori sunt eu prea obosit la ora asta, ori nu stiu ce se intampla. Am citit de vreo 5 ori ce ai scris mai sus dar tot nu pricep. :)) Sa ma lumineze si pe mine cineva. Seara buna !

  00
 2. păi bine-bine, zoso.ro e una și Cancan sau Click, alta

  00
 3. NOU
  #3

  La inceput nu mi-am dat seama exact la ce te referi, acum am vazut reluarea emisiunii lu’ Mircea Badea, si-am vazut ca s-a legat de „educatia laica” mentionata de tine intr-un articol anterior … asa faceam si eu la gradinita.

  00
 4. Ultimele două i se potrivesc semidoctului MB. În prima intră un vecin de-al meu.

  00
 5. Obsesie maladiva la superlativ.

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)