Branding personal cu Anca Baniță

În ultimii 10 ani, brandingul personal a devenit o chestie șic. Pe vremuri, aveai nevoie de un om care să facă ceva, întrebai în stânga și în dreapta și găseai, dar acum nu mai merge așa. Acum trebuie să ieși tu în calea celor care caută și să te lauzi cu toată gura că te pricepi. Ăsta se numește brandingul personal.

Ia fiți atenți aici la un expert în așa ceva:

Prima chestie, headerul blogului trebuie să ocupe mai mult de jumătate din primul ecran. Dacă ocupă mai puțin, oamenii nu vor ști pe blog sunt și nu vor ști că tu ești un expert în branding personal. Cei mai avansați dintre experți își vor pune moaca pe 90% din primul ecran.

Apoi, dacă se poate să scrii cu drujba, asta ar fi mirifico-senzațional. Nimic nu adaugă la brandingul tău personal ca evidența scrisă că nu știi să scrii. Ratează semne de punctuație, ratează acorduri, tradu expresii din engleză și aruncă-le în text, pur și simplu fă tot ce-ți trece prin cap ca să violezi limba română. Cu cât cititorul se prinde mai repede că n-ai treabă cu scrisul, cu atât te ține minte mai ușor.

Nu da bani și nici nu cere ajutorul cuiva care se pricepe al partea tehnică a blogului. Tu ești cel mai bun expert în brandingul tău personal! Nu alții! Alții să îți dea ține bani să le explici chestii, tu nu da niciodată bani altora pentru așa ceva, că doar nu ești prost! De aia ai două coloane de related posts, de aia ai niște fonturi oribile, de aia ai moaca ta pe 3/4 din primul ecran. Că ești bun! Plus dulceața asta de engagement.

Pe blogul tău personal lasă la vedere că tu ai scris articolul.

Sursa foto e pentru ăia care nu se pricep la branding personal, practic tu ai făcut toate pozele din lume și doar le dai voie altora să le folosească.

Branding personal. Sigur.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

20 comentarii

 1. O sa fac aici un pustiu de bine si sa le spun la piarizde ca exista un soft de gramatica si punctuatie care da e gratis sau free – despinde ce limba vorbesti – si se cheama autocorect.

  Acum pot factura mai mult clientilor pentru ca pun diacritice si scriu corect gramatical. Sa vezi fluvii de discritice acum pe bloguri ….

  00
 2. Vreau să fac o magie să dispară toți trainerii, mentorii și life coaches ăștia. Da’ cred că-mi bag pl în vorbele lor goale, până atunci

  00
 3. Ai subliniat niște virgule care sunt bine puse, cum ar fi virgula de după “când ești angajat”.

  00
  • @Costin >> e pusa gresit virgula aia

   00
  • Ordinea normala este propoziție principala + propoziție subordonata circumstantiala. În cazul de fata avem o inversiune, propoziție subordonata circumstantiala (când ești angajat) + propoziția principala. Din cauza asta apare o virgula acolo.

   00
  • Din 6 virgule subliniate, doar doua sunt gresite si una discutabila. Dar daca n-ai decat un ciocan, toate obiectele din jur iti par cuie.

   00
  • @alioja: stii gramatica la fel de mult cat stie si zoso. Temporala inainte de regenta => virgula

   00
 4. mai e prostul ala de Bogdan Stoica, nu e baiat rau el, dar se crede cel putin la nivelul Everestului…zicea ca pe el nu il intereseaza ca astia care fura milioane de euro sa faca puscarie, ci sa se recupereze banii…ca un fel de joc, asa…

  00
  • de acord cu b stoica.

   X a furat milioane de euro? pentru el 5-10 ani de bulău sunt pepsi dacă rămâne cu milioanele. plus ca e eliberat dupa doi trei ani pt bună purtare

   00
  • Bravo gogule…deci te fur de te las in izmene si daca ma prinzi iti dau banii inapoi si ne vedem fiecare de ale lui…poate ramanem si prieteni…

   00
  • ce să fure de la tine gogule ?!? lol. tu de-abia traiești de pe o zi pe alta. vorbim de milioane de euro, de banul public. r3cuperează-i pe ăia in primul rând și tine-l si lă bulău desigur

   00
  • ei vezi…asta cu “la bulau desigur”nu era in teorie…de aia nu-mi place.

   00
 5. E o problema de generatie, se incurajeaza prea mult chestia asta cu poti deveni ce vrei tu, daca vrei cu adevarat… poti sa ai succes in orice domeniu daca te dedici destul si cireasa de pe tort e, ideile mele sunt geniala altii sunt de vina ca au succes.

  00
 6. aww, a șters articolul. că așa înveți limba română :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.