BMW testdrive fail

Dacă vreţi să aflaţi cum să chemi nişte oameni la testdrive şi să schimbi regulile pe parcurs, vă spune BMW Motor AG, un dealer BMW. Sau Dheo:

Cât de greu e să-ți dai seama, ca organizator, după ce un candidat ți-a spus telefonic vârsta – 18 ani, că acesta nu-ți îndeplinește regulile (1 an vechime impune o vârstă de minim 19 ani, bănuiesc; cea de-a doua regulă, cea cu 21 de ani e evidentă)?

Plecând de la premisa că domnițele cu care am vorbit noi nu știau de regulile astea, cât de greu e să-ți pui departamentul de comunicare să învețe un regulament de desfășurare a unui test drive? Mai dă-l încolo, că doar nu e codul juridic de drept civil și penal!

Cât de greu e să publici acest gen de detalii pe blogul oficial, în loc să ocupi pagini întregi cu comunicate de presă?

Cât de greu e să ai 2-3 oameni competenți la locația test-driveului care să știe să direcționeze pe cei mai puțin cunoscători ai zonei/tipului de eveniment?

Cât de greu e să-ți dai seama ca dacă trei oameni sunt pe-o listă, atunci teoretic este loc pentru ei în mașini? Ok, nu îndeplinesc niște condiții, dar faptul că n-au 21 de ani umple instant trei locuri?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. probabil s-a mers pe principiul A, sunt copii, da-i in plua noastra, ca avem chizde de tras pe partie. Haipabă

  00
 2. Cand s-a lansat x6 am fost si l-am testat. Aveam 19 ani, m-au intrebat doar de varsta si de permis. Mi-au dat cheile, a venit un reprezentant cu mine, am mers pe autostrada vreo 10-15 km. Am mers normal, usor si foarte tare, omu’ ala n-a schitat nimic ( nici cand mergeam cu 40 pe autostrada, nici cand am ajuns la 230 ). Nu s-a suparat nici in parcare cand a aflat ca n-am condus hidramata, rugandu-ma sa pun frana… ei bine.. eu am pus frana si el s-a urcat pe bord ;))

  Am citit la dheo si am vazut cam tot ce au discutat cu reprezentantele marcii,
  eu cred ca acel traseu chiar era putin mai periculos si nu meritau atentia 2 puleti de 18 ani neexperimentati.

  00
 3. @zoso: E interesant sa vezi ca dupa ce-ti exprimi un feedback negativ si cativa bloggeri mari te ajuta la poplarizarea lui, lucrurile se misca in directia buna.
  @SkizZ: Se pare ca n-ai citit cu atentie totusi. Supararea mea nu e pe regulile lor (ar fi culmea sa pretind ca BMW sa organizeze evenimentele asa cum vreau eu) ci pe faptul ca n-au fost in stare sa comunice aceste amanunte din timp si corect.

  00
 4. @zoso Si-au cerut scuze din nou, oferindu-mi o plimbare cu X1 sau X5. „Chiar maine”.

  00
 5. Sincer sa fiu, nici eu nu-i lasam sa conduca pe traseul ala. Poate ca la inceput nu stiau nici aia care vor fi conditiile. E mai bine sa nu-i lase sa conduca chiar si in coditiile astea decat sa riste sa se pateasca ceva (pt brand ma refer)

  00
 6. Zoso, in cursul saptamanii o sa primesti si un mail sau un comentariu in care iti vor spune ca le-ai stricat „imaginea de n milioane de euro” si ca te vor da in judecata. Pariu? :))

  Din nefericire le cunosc pe domnitele astea.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.