Black Cube are impresia că românii sunt idioți?

Într-un comunicat dat unui ziar israelian despre cum ei nu sunt vinovați de nimic și nu Funar i-a angajat:

”Recently, the company undertook a project in Romania to collect evidence of serious corruption in the Romanian government and its agencies. Whilst performing this work, two of the company’s employees were arrested after having made significant discoveries,” the statement read.

“Needless to say, all of Black Cube’s employees follow local law to the letter, and the allegations against them are unfounded and untrue. We have total confidence that the truth will be revealed, and they will both be released safely to return home in the coming days.”

Păi, e simplu: dacă investigau corupția, înseamnă că o făceau în numele sau în ajutorul unei structuri a statului român. Faptul că a ajuns la presă asta e dovadă că nu prea făceau asta.

Asta ar fi una.

Doi: Investigațiile presupunea spargerea contului de email personal al șefei DNA, Laura Kovesi? Gen, nu știu, acolo ținea ea dovezile care o incriminau pe ea sau pe alții? Sau voiau să trimită de pe adresa ei mailuri către alții cu documente și instrucțiuni?

 

Sau e cum a zis presa, că se încerca compromiterea ei? După cum au sărit lingăii de la A3 în sus, nu par a fi străini de schema asta, mai ales că filmările din cazul Băsescu sau datul cu fundul de pământ că sunt evacuați nu prea mai aduc public.

chei

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

21 comentarii

 1. Romania este o tara in care ziarele sunt pline de interceptari, hackerii din Ramnicu Valcea sparg sisteme bancare si pensionarii te urmaresc nonstop de la geam. Iar idiotii de la Black Cube vin la noi cu texte de genul “to collect evidence of serious corruption in the Romanian government”.

  00
 2. La ce audienta au antenele (si asta e doar un exemplu) si de cat timp sunt pe piata, raspunsul la intrebarea din titlu e da, romanii sunt idioti.

  00
 3. Nu stiu care-i treaba cu Black Cube, mi se rupe. Dar parerea mea e ca da, sintem idioti. Iar dovada e clasa de conducatori, cefele groase si leprele care au fost si sint la butoane. Cind “in tot si in toate” e succesorul PCR-ului (PSD) + PCR-aripa-liberala (PNL) – toti in continuare bine-mersi, apai nu poti spune ca dam pe-afara de destepti…

  00
 4. NOU
  #4

  Chei…masonice?☺
  Vrei sa insinuezi ceva?
  Vreo legătură între evrei si masoni? Noooooooo

  00
 5. Spioni evidenti man. Si nu inteleg de ce. Ce are romania asa special fata de israel ? Are pendula lu hristos conservata in laborator ? Ce are ? au trecut 50 de ani de la marele razboi coaie, si toti se pregatesc si aticipeaza si construiesc in speranta unui al treilea razboi mondial. sau spioneaza.

  unde pendula mea va e mintea, nu stiu.

  00
 6. Mă întreb dacă are legătură cu cazul pensionarea în procedură de urgență a lui Meir Dagan. Dacă da, e groasă…

  00
  • Meir a murit in 17 martie, cancer. A fost considerat unul din cei mai buni directori ai Institutului.

   00
  • De unde știi că s-a pensionat de urgență?

   00
  • Am reținut greșit data, credeam că era pe 27. De aceea mi se păreau prea apropiate evenimentele pentru a fi o simplă coincidență și presupuneam că a fost “pensionat” prin modalitatea caracteristică Serviciilor în situații căcănii.

   00
 7. Este o incercare de compromitere a sefei anti-mafie/coruptie grasă cit timp DNA-ul a dat asa ceva in public.
  Unde punem si angajatii aia care doar isi faceau job-ul.
  Oare a aduna dovezi de coruptie presupune sa angajezi niste fosti agenti Mossad???

  00
 8. Și Guccifer al nostru spărgea conturi de mail răsunătoare…pentru ca putea. În cazul ăstora interesant nu e ce făceau sau cat de pueril se disculpa, cu adevărat interesant e cine i-a angajat. Iar pentru asta e o vorba din bătrâni….”follow the money “

  00
 9. Eh, si RISE Project investigheaza coruptia din Romania, asta nu inseamna ca sunt spioni. Nu ca m-as gandi ca israelienii astia sunt din aceeasi categorie.

  00
 10. Hai să vedem cum evoluează cazul. Deocamdată-s doar vorbe şi dintr-o parte şi din alta. Aşa cum este descrisă în mandat operaţiunea este rudimentară.

  00
 11. “… illegal actions attributed to Truica, a media tycoon who was arrested in December …
  Truica – mogul ?
  Deci, da chief, au si astia rebuturile lor, sin Mossad si in presa

  00
 12. Evreii au cumpărat țara, știți vb asta? Mare parte din clădirile, terenurile foștilor copii de boieri, alogeni de altfel, sunt în mâna lor.
  EI conduc din umbră.
  Cumpăra pământ cu 600-800 euro ha de la prințesele noastre.

  00
 13. Fumigene de presă că sa distragă atenția către altceva, de la probleme reale și mai grave, gen 37 de ore pe săptămână la V-VIII…
  I mean, dacă vroia mossadul să o spioneze, chiar credeți că afla cineva lucrul ăsta (SIE, SRI și media include)? Vorbim de cel mai bun si eficient serviciu din lume….

  00
 14. Mai mulți cetățeni evrei au afaceri mari în România, iar când DNA îi deranjează, emite mandate de arestare pe numele lor, le pune sechestru pe proprietăți, etc. aceștia apelează la serviciile unor firme dubioase, care nu se dau înlături să spioneze la cel mai înalt nivel și să compromită oamenii cheie. Spionajul înseamnă culegerea de informații, PRIN ORICE MIJLOACE, inclusiv tortură, informații pe care statul să le folosească în interesul său și să obțină avantaje economice, militare, etc.

  00
 15. eu pariez pe teoria lui Cristoiu, va aparea informatia ca shpionii foloseau cartele prepay, cine se baga? alfel cum sa-si permita niste fosti agenti mosad sa sune noaptea pe Printesa, e clar trebuie cartele numai cu buletinul, sa starpim odata flagelul, mama lor de shpioni…..

  00
 16. Adica ce ai vrut sa spui?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile