Avem nevoie de containere

Mai tineti minte episodul ala din Bundy in care Al afla ca Peggy cumpara toate prostiile si le stoca intr-un container? Am ramas cu idee de container inchiriat, unde iti poti stoca diverse prostii, pentru a nu le mai tine in casa.

Azi am vazut stirea asta, unde Tiriac spune ceva de anvelope de iarna. Frumos si logic. Numai ca proprietarii de masini traiesc in proportie covarsitoare la oras, in cutii de chibrituri. Eu nu am loc sa imi aduc toate hainele, toate dvdurile si toate cartile intr-un apartament de 50mp si Tiriac imi spune ca ar trebui sa pun si pe undeva 4 cauciucuri?

Si aici vine faza cu containerul. Unde sa imi tin hainele de iarna vara si bicicleta iarna. Si cauciucurile. Si cutiile de la aparatul foto. Si…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. La banii lui are ce container vrea… sau construieste unul in centrul Bucurestiului.

  00
 2. E o idee bunicica. Dar una utopica pentru blocatari.

  00
 3. Las’ ca scriem un articol pe zoso.ro care sa te ajute sa folosesti spatiul la maxim. N-ai nevoie de containere, ai nevoie de spatii inteligente de stocare.
  Ce te faci daca uiti ceva intr-o haina de la fundul containerului? :)

  00
 4. ideea e valabila (remember „Lord of war”, omu’ avea si birou intr-un container :) ), numai ca trebuie sa-i vina ideea asta vreunui „investitor” romana, ca trebuie si teren, si cale de acces, si oarece climatizare. dupa aia, decat le pune unele peste altele cu o macara, le face usi, scari pe-o parte si gata mega-ultra-storage-for-everybody.

  00
 5. Iti mai pui 2-3 bannere si-ti iei casa cu curte mare in Biharkeresztes

  00
 6. idee creata: pentru blocatari, urcam cate un container pe bloc. ar merge doua randuri, puse unul peste altul, si fiecare isi are containerul lui. mai nasoala e treaba in caz de cutremur, ca daca pica unul din ala de la etajul 10, mai face un cutremur. unde dracu’ sa pui containerul in bucuresti?! si o chirie la un spatiu de depozitare e o caruta de bani.

  00
 7. Pneurile de vara/iarna se pot depozita la diverse firme de la marginea orasului. Cu proces verbal, contra unei taxe (semi)anuale, etc. Cum ar fi fost sa tin in balconul de 3mp 4 pneuri pe 16 :p

  00
 8. In Bucuresti se pot stoca la Autosoft de pe soseaua Fundeni contra a cativa lei pe luna

  00
 9. Ideea cu spatii de de depozitare care pot fi inchiriate este mai veche, cunosc pe cineva, din canada e drept, care are afaceri de genul asta in toata europa centrala si de est si anul trecut sonda si piata romaneasca…

  00
 10. genial, mi-ai luat ideea! exact la asta ma gandesc de mult, un fel de boxe de inchiriat la marginea orasului. cum am mai vazut prin filmele americane.

  00
 11. si ghici care va fi prima intrebare a romanului: daca imi fura ce am acolo!!!???

  00
 12. @zoso : 50mp e lux :(

  00
 13. Pentru anvelope o sa apara curand si in Romania conceptul de „Hotel de anvelope” unde vei putea contra unei taxe sa depozitezi anvelopele de iarna/vara si vei beneficia si de schimbul acestora. Proiectul e in lucru la cativa dealeri mai mari din reteaua Renault. Poate si la altii, dar nu stiu …

  Pentru alte spatii de depozitare, „fratii” americani au dezvoltat deja o afacere serioasa in domeniul asta, asa ca probabil ca vor aparea si la noi cat de curand.

  Parerea mea… sa nu mai fim asa harciogi sa tot cumparam rahaturi de care nu avem nevoie.
  Dar bicicleta tot trebuie sa o pui undeva. :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube