Ați cumpăra o carte scrisă de ăștia?

Kyosaki ăla e cam prăfuit și sunt chestii care nu se aplică la noi. Eu aș cumpăra o carte scrisă de niște parlamentari de la AUR, care au reușit să supraviețuiască ba cu salarii foarte mici, ba șomeri cu anii, ba făcând afaceri falimentare. Scrisă într-un limbaj actual, cu litere mari, pentru publicul lor în primul rând, că ăla e primul care suferă de foame.

Pe capitole.

 1. Cum să trăiești când ești șomer 2 ani. C
 2. um să trăiești cu 200 lei pe lună.
 3. Cum să navighezi capitalismul sălbatic.
 4. Cum să faci afaceri falimentare, dar tu să te îmbogățești.

Sau o așteptăm pe aia scrisă de Vâlcov și Cherecheș, cu prefață de Oprișan?

cheltuieli-parlamentari-aur

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

40 comentarii

 1. au sarit la valeriu nicolae ca e consultanta, mama ce muie le da cu puricatul asta.

  Bravo lui, timp si nervi, dar bravo de anduranta.

  Comentariu apreciat.889
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 17138
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 1677
  • Rv, nu mai mânca căcat! Am fost coleg de liceu cu Valeriu, a făcut armata la Lipova, facultatea la TCM, parcă. Pot să sun colegi de facultate de-ai lui. Nu a apărut din cer, parașutat de vreun serviciu de informații, cum insinuezi. Și, ți-am zis că ești maro la gură?

   Comentariu apreciat.11519
  • Comentariu ascuns de spiriduși!
   [Click aici]

   Comentariu nasol. 2164
  • @rv
   Eu vad ca CV-ul lui incepe in 1994, a lucrat pentru o firma din Dolj care inca mai exista. A lucrat acolo pana in 2000, iar apoi pentru diverse ONG-uri din Europa din 2002. Iar pe CV-ul de la M Muncii scrie ca a lucrat si la IBM Canda intre 2000-2002.

   Comentariu apreciat.333
  • Valeriu a lucrat în programare pe afară o vreme. Apoi a trecut în consultanta. Și a făcut banii cu clienți externi și a investit în piață de capital. Sunt informații publice, dar nu foarte vehiculate.

   Comentariu apreciat.274
  • Valeriu Nicolae e deputat?! Ultima oară când am citit despre căuta procesele-verbale cu numărătoarea voturilor că-l trăseseră și pe el în piept, găsise destule voturi să iasă deputat, depusese contestație, dar BEC se trăgea pe cur să i le recunoască.

   117
  • AB, nu e deputat, era un cv atasat la o cerere de numire intr-o functie la cndc. concurs din ala pe bune ca la privat 🙂

   42
 2. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]

  Comentariu nasol. 12108
  • Lumea vrea ca unul care are succes și face mulți bani, să renunțe la asta și să vină în politică, să facă succes pentru noi. Noi nu vrem, totuși, să ne înscriem într-un partid, că politica asta e o mizerie, o hazna.

   Comentariu apreciat.516
  • bah, voi realizati ca aia din parlament fac legi nu? Si ca ar trebui sa aiba o anumita calitate telectuala, calitate care din cvul lor nu prea reiese.

   180
 3. Da, da, aștept cartea scrisă de Valcov și Cherecheș. Și am auzit că mai are capitole multe.
  Referitor la Haur, este spaimă calitatea parlamentarilor. Jumătate din Fața Luncii (sau o mahala echivalenta din orice oraș din România), jumătate din galerii de fotbal. Calitatea de agramat (sau o clasă mai mult ca trenul) se pare ca este obligatorie

  Comentariu apreciat.3414
  • Tatii bine ai venit in democrație! Sunt aleși legal? Atunci pot sa se semneze si cu degetul! Grav e ca nu doar au de unde să mai crească, dar practic oi ajută si ceilalți!

   710
 4. Comentariu ascuns de spiriduși!
  [Click aici]

  Comentariu nasol. 5084
  • @xxx – revolte populare și lideri populari însă la final de zi tot ce contează sunt rezultatele. Extrem de rar s-au văzut lideri a căror întreaga platforma este “huo, jos, hoții, așa nu” sa realizeze ceva bun când ajung la putere.

   Indecis. Tu ce zici?2510
  • Aia care ii voteaza nu vor rezultate, vor sange pe pereti. Daca exista cerere, pina la urma se gaseste cineva care sa livreze.

   173
  • Are dreptate, mulțimea vrea capul lui Moțoc, nu reforme și prostii.

   Că o posibilă reformă poate i-ar afecta și pe ei, iar asta nu s-ar putea.

   133
 5. Eu aștept cartea lui Oprișan:

  “Cum să fi tu mama ta milionară”

  Comentariu apreciat.633
 6. astia au facut Scoala vietii

  201
 7. Articolul se aplica si lui ludovic orban pt perioada 2016-2020

  Indecis. Tu ce zici?229
  • Cu whatabout-ismul mergi întotdeauna la sigur.

   Indecis. Tu ce zici?2010
  • Sunt curios cat se mai rostogoleste fake news ul asta ca Ludovic era somer pana sa ajunga prim ministru, el fost ales deputat pe București, avea mandat din 2016 până 2020. Nu il suport nici eu pe Orban, dar sunt fascinat cum se poate rostogoli minciuna asta…

   131
 8. E un nucleu de votanti sau o tipologie de votanti de la revolutie care au votat asa: PRM(Vadim) => PP (Dan Diaconescu) => AUR. De obicei apar si cresc in perioade de criza. PRM a crescut pe fondul saraciei tranzitiei din 90 si early 2000. PP a crescut pe criza financiara din 2008. AUR cresc acum pe criza pandemiei. Toti vin cu mesaje radicale, dau jos mafia, istoria noastra minunata, popor luminat, etc. Chiar mi se pare ca sunt plictisitori si repetitivi.

  Comentariu apreciat.315
  • Sunt dar au nișa lor. Șoșo mai are pana ajunge la performantele lui Vadim din parlament. Facea omul niste spectacole ramai paf

   103
  • Bă, dacă ajungem iar la Șoșo vs Ponta/Dragnea io-mi bag picioarele și atunci chiar emigrez.

   55
  • Au un lipici la ratați, de pomină. Am un fost coleg de serviciu, care e băiat foarte OK, dar, a ratat niște treburi. Facultatea nu a terminat-o, s-a complăcut într-un post călduț și nu a căutat să mai avanseze, nimic grav, până la urmă. În schimb, cine îmi trimitea citate din Farage, clipuri dubioase cu conspirații, iar acum, tot soiul de texte promovate de postacii Haur? Evident, căcaturile antivacciniste se bifează, obligatoriu

   138
 9. Știu pe unu, a făcut șase case din meditații la fizică în țara asta Hawkingși și când a scris o carte a rupt Gaudeamusu.

  • Eu am 2 case si nu am dat meditații si nu am prins anii 90 cand se dadeau apartamentele pe un kg de crenvurști, ca poate aveam 20 acum.

   140
  • Ofer acest comentariu pentru minusurile adresate lui Eftimie. Fiti fara mila.

   510
  • Când a fost ales flețul președinte eu aveam trei case, acum am doar două. Numărul e irelavant, important e cum profesorul de fizică ce are și acum înghețat postul de inspector școlar, a dat explicația aia. Eu pot da explicații simple despre cum am obținut banii ăia, și nu implică corupție acceptată. Că „meditații” este corupție.

   Și știu, e greu cu logica pentru oamenii care încă bălesc la ideea că ăla e neamț, deși de când e președinte întârzie constant la conferințele de presă și nu-și curăță zăpada în fața sediului.

 10. As putea sa o cumpar ca sa rad foarte tare de ineptiile din ea. Ar putea fi o sursa buna de amuzament. Desigur, depinde si cat costa cartea respectiva.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.