joi, 7 ianuarie 2016, 14:28
vali
2264
După Crăciun am mers la Sibiu în plimbare. Am vizitat monumentul banului lui Iohannis, ne-am dat în mașinuțe în Piața Mare și apoi ne-am oprit să mâncăm. La The Gallery e un bucătar care face o friptură absolut bestială. Am mâncat de câteva ori acolo, omul știe ce face și o face bine. Dar… Nu […]
sâmbătă, 12 decembrie 2015, 12:21
vali
3793
Una dintre cele mai grotești amintiri din copilărie e legată de cum, după tăierea porcului, apartamentul mirosea a untură de porc, care se topea și se punea la borcan. Zile întregi porcul se tranșa și se ambala în destinații diferite. Mirosul ăla era crâncen, și nu era doar la noi în apartament, erau zeci de […]
joi, 3 decembrie 2015, 21:43
vali
3776
Un sondaj recent arata ca romanii sunt cei mai darnici cand vine vorba de cadourile de Craciun, raportat la venituri. Ei vor sa cheltuiasca pentru ele o treime din venitul mediu lunar. Adica 110 euro, cel mai mult dintre cetatenii din 14 tari incluse in sondaj. Sociologii spun ca suntem, prin traditie, un popor care […]
duminică, 29 noiembrie 2015, 20:49
vali
6373
Gogoșerie deschisă recent pe Mureșenilor nr. 25, în seara asta era plin. Timpul de așteptare era de 30 de minute, ceea ce e mult în termeni de Brașov. Clătitel sunt 3,5 lei, sunt măricele, cu glazură și umplutură din belșug, dar prea dulci pentru gustul meu. Așadar, cU greu poți mânca mai mult de una. […]
luni, 16 noiembrie 2015, 10:00
guest_author
10574
Acum trei luni de zile aveam sfânta cifră de 132 de kilograme la o înălțime de 187 de cm. Nu mă întrebați cum am ajuns acolo. Uitați-va la voi, sunt convins că sunteți mulți cu colăcei, celulite, brațe groase, burtici “simpatice”, doar că vă faceți că nu le aveți și vi se pare că supragrașii […]
miercuri, 9 septembrie 2015, 15:09
vali
3739
Am umplut un coș de cumpărături în valoare de 518 lei. Două sacoșe mari, un bax de cola, două badoace de apă plată. Când mă uit, nu pare că am luat așa de multă mâncare. Și nu e. Pentru că am ajuns la vârsta la care știu cât mănânc, risipind astfel cât mai puțină mâncare. Toți […]
joi, 3 septembrie 2015, 09:49
vali
2478
Chestiile astea se vând la Auchan la vrac. Sunt la fel de nocive pentru dinți precum ciocolata albă, dar la naiba sunt bune! De aia le mănânc cu roșii, ca să atenuez chimicalele.
luni, 17 august 2015, 16:37
vali
5934
Anne-Marie O’Connor e o jurnalistă americană care a ars-o mult prin America Latina și prin cea de Nord, de aceea se miră atât de tare de mâncarea noastră, că are gust, că e variată, că e bună. Pentru că la noi, chiar și mâncarea mediocră e bună. Te duci undeva, ceri o tocană, o mermelesc […]
joi, 13 august 2015, 18:31
vali
3787
Pentru că e o inițiativă bună, ea nu va fi pusă în practică. Pentru că e nevoie de camioane care să o transporte, bucătari care să o gătească în ziua aia și manageri care să înțeleagă de ce e gratis. O vom plimba un pic prin Parlament și aia e. Și mai e ceva: oamenii […]
marți, 21 iulie 2015, 14:34
vali
3083
John Oliver tratează bine cele două probleme ale risipei de alimente: „fructele urâte nu sunt cumpărate de nimeni” și „nu poți dona alimente aproape de data de expirare, că nu le vrea nimeni”.
joi, 2 iulie 2015, 12:17
vali
3119
Am identificat, în timp ce stăteam în anticamera medicului de familie, cele mai presante două probleme cu care se confruntă umanitatea azi. Mâncarea inertă Știți faza. McD, KFC și compania fierb “mâncarea” la temperaturi foarte mari, pentru a obține acel efect cunoscut la lapte drept UHT, procedeu care face ca mâncarea să fie la fel […]
marți, 30 iunie 2015, 21:12
vali
4124
Kevin Smith, regizorul, scenaristul și actorul, a avut un accident în 2010: niște oameni de o linie aeriană i-au spus că e prea gras să ocupe un singur loc, mai ales că avionul era de tipul economy. S-a enervat, că doar e vedetă, a înjurat pe toată lumea, ăia și-au cerut scuze. După care să […]
marți, 9 iunie 2015, 09:17
vali
4850
Batoanele astea de la Nestle sunt chiar bune, și relativ ieftine. La polul opus, ieri am servit un Prigat din ăsta la un loc de joacă. Ca băutor de cola, pot spune că este mult mai rău și mai chimic decât a fost vreodată cola. Și nu mă prind de ce ai servi așa ceva […]
miercuri, 20 mai 2015, 14:42
vali
13633
Acum mulți ani, când mergeam cu microbuzul de la Oradea la Arad pentru că Tarom făcea curse pentru avioane, nu pentru pasageri, găsisem un mod decent de a omorî câteva ore: fix vizavi de gară era un local unde se făcea o pizza senzațională și unde aveau și cola rece. Best. Mâncam o pizza, citeam […]
joi, 14 mai 2015, 13:25
vali
2150
Mizerabili ăștia de la Regal cu dopurile lor. Știu de ce o fac, e mai ieftin să toarne sticla așa decât să aplice un sigiliu de plastic pe gură, cum face toată lumea civilizată.