ARMO defineşte spamul pentru magazinele online

După distracţia cu Bordea şi 2Parale, ARMO (Asociaţia Magazinelor Online) au adoptat două reguli pentru a evita pe viitor asemenea evenimente neplăcute:

14. Web Scraping: membrii Asociatiei nu vor proceda la niciun fel de practici de tip web scraping. Aceste practici sunt tehnici de maniplare a ranking-ului si indexarii unui site in motoarele de cautare, bazate pe continut nerelevant, ferme artificiale de site-uri si link-uri, spamdexing (sau indexare obtinuta prin spam) sau orice alte tehnici care nu se bazeaza pe continut relevant. In plus, membrii asociatiei nu vor afilia niciun site de tip web scraping si vor descuraja prin orice metode activitatile tip scraper sites, asa cum au fost definite mai devreme, adica acele site-uri care incearca sa obtina venituri din asemenea tehnici de maniplare.

15. Spam: Membrii Asociatiei nu practica si nu incurajeaza spamul si nu se afiliaza sau asociaza in nici un fel cu alte entitati care folosesc astfel de practici.

De aici. Trist. Refuză businessurile serioase…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Daca ar oferi mai mult membrilor si ar avea reprezentanti mai vocali, demersul ar fi la randu-i mai vizibil. Asa, baietii ”seriosi”, cu siteuri ridicate pe spam, isi pot face oricand propria asociatie de tip S&C (Sarac & Cinstit).

  00
 2. Pacat ca cine a scris acolo nu stie prea bine ce inseamna web scraping si textul ala nu are nici un sens.

  Web scraping = extragere de informatii de pe un site. Daca inlocuiti in text iese o mare varza :)

  Asadar nu membrii asociatiei fac web scraping (adica nu isi extrag ei insasi datele de pe propriile site-uri), ci eventualii parteneri (aka afiliati) sau alti terti. Poate vroiau sa zica ca membrii nu trebuie sa foloseasca tehnici de seo blackhat, care e alta mancare de peste.

  00
 3. la cati oameni tehnici are armo in el e de inteles :)

  00
 4. 2parale au o multime de astfel de site-uri care deservesc cativa clienti mari(membri ARMO)

  Vor inchide?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.

Top articole

7 zile