S-a băgat apă caldă în blogosferă

Acum un an când scriam despre asta, eram un nebun, care nu ştie el cum e cu blogurile. Acum, când ne-am luat joburi la companie şi organizăm evenimente şi se întâmplă la fel, suntem revoltaţi. Cronologic: TVdece, Andra, Raluxa, Alex şi Cristi.

i_was_blogging_this_shit

Am primit la articolul de mai sus mult feedback pozitiv, dar am şi dat nişte mui unor oameni care erau invitaţi la evenimente ca să scrie şi ei făceau pe ocupaţii (nihasa, avando). Nu s-a schimbat nimic, doar remestecăm subiecte fumate şi apoi facem pe preţioşii când auzim că s-a mai scris.

sursă foto

update: şefu le zice bine

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Ti-am mai zis ca exagerezi aiurea cu aceste referiri la mine

  00
 2. şi eu pe tine.

 3. tot e bine ca pana la urma si-au dat seama de greseala. si nu cred ca te-a facut careva nebun cand ai spus asta… probabil ca si mine, majoritatea bloggerilor dau pe-aici sa mai invete una alta, deci…

  00
 4. Si eu credeam ca vorbesti despre apa calda din Iasi.

  00
 5. astept cu interes comentariul semnat Monica,Spada

 6. Ne-am gândit să te facem să scrii un articol stupid azi. A mers

  00
 7. eu nu cred ca ai ce invata de pe bloguri si aici vorbesc de cei ce scriu daca astazi au facut caca iar maine pipi; iar daca citesc un blog il citesc ca imi place ceva sau cum scrie respectivul sau despre ce scrie.daca vrei sa inveti cauta pe google sau mergi la scoala :) fara sa sune a campanie :)

  00
 8. Mai e o chestie am mai scris-o pe un blog, sunt chemati acolo ca prieteni, in gasca, pm la distracite. Daca nu te uiti pe cine chemi, asta e rezultatul….

  00
 9. mdeh, daca chemi colegii de apartament la evenimente, obtii rezultate pe masura.

 10. @zoso – s-au dezamagit singuri, ei si-au ales invitatii… si rezultatele se vad.

  00
 11. @zoso – pai daca tot a fost moca si nu le-a zis nimeni nimic ca n-au scris prima data, i-au mai chemat, cat au mai putut.

  Problema e ca acum clientul a inceput sa puna intrebari… si organizatorii dau din colt in colt.

  Bine, nici unu’ nu e capabil sa spuna pe fata, „ba, te-am chemat si n-ai scris nimic” o dau in articole de cacat pe blog, de parca ar sensibiliza pe cineva.

  Nu au avut bun simt sa scrie dupa eveniment, nu o sa-i atinga nici posturile astea ;)

  00
  • @criserb: prietenia asta, cu „te chem să iti dau de mâncare, că eşti prietenul meu”, ţine până la un punct. fie îşi dă seama că prietenul e nesimţit, fie e dat afară.

 12. 1. Daca esti invitat la un eveniment in calitate de blogar, jurnalist, etc. ar trebui sa scrii, ca doar nu esti invitat doar asa ca oamenilor le plac ochii tai…
  2. Totusi, observ ca in blogosfera din Romania este la fel ca in institutiile de stat, va promovati pe baza de cumetrii si prietenii.
  3. Este normal ca atunci cand o companie face un eveniment si se bazeaza pe o gasca de incompetenti sa scrie sa iasa un cacat de promovare.

  00
 13. se dă carne? s-a băgat ouă?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube