Alegeți-mă imperatorul vostru, pentru că nu vreau mașini scumpe!

Regia Autonomă de Transport (RAT) Brașov a achiziționat succesiv patru autoturisme Skoda, clasa de vârf, pentru că primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, dorea să conducă noul model apărut, de fiecare dată cu un motor mai puternic, ajungându-se în situația absurdă ca "mașina primarului” să aibă mai mulți cai putere (CP) decât un autobuz aflat în proprietatea regiei, se arată în rechizitoriul prin care edilul a fost trimis în judecată de DNA, citat de Agerpres.

Mașina pe care și-o dorea primarul era o Skoda Superb de 280CP și 38.000€.

Am mai observat boala asta. Jegul ăla de Andrei Hrebenciuc avea un BMW Seria 7 din banii de profesor la ASE, Andrei Năstase conducea un Audi A7 din banii de avocat ai lu’ ta-su și din ce mai croșetează mă-sa (Telekom face petrecerea de Crăciun la locația lui, Bonton Palace), Remeș cerea șpagă un VW Touareg, pentru că auzise el că ăia mici de statură arată bine într-un tanc, și tot așa.

De asta zic că mi-ar sta bine imperatorul vostru.

– Ce șpagă să-i dăm lui domn primar? Casă are, mașină are, tablouri nu vrea, ceas nu poartă, amanta are deja silicoane… Bă Costică, întreabă tu, că tu te pricepi!

– Bă, a zis că vrea asta din poză. Ce dracu mașină e asta, bă?! Vechitură de 10 ani, mâna a doua!?! Și doar 10 mii? Plus că are una la fel, dar pe gri. Bă, ăsta face mișto de noi?! Hai bă să îi luăm ceva care bate la ochi, să îl ia DNA mai repede, ce naiba!

– Nu, bă, că a zis că ne refuză…

Și vă promit că, dacă iau o șpagă de 700.000€, nu o uit că o vacă în portbagaj.

 

soobie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

 1. 11 mii, trebuie schimbat distribuție ca a făcut 10 ani, si ambreiaj în 20 de mii de km, deci încă 2 mii, ce mai, 13mii și e ca nouă.

  00
 2. Din cate vad nimeni nu vrea Subaru. Deci nu ai cum pe a ta s-o dai spaga.

  00
 3. Ok, pe baza altor experiente cu diversi prieteni, e timpul sa actualizam bancul:

  „Cum iti dai seama ca un barbat conduce un Subaru? Stai linistit, iti spune el.”

  00
 4. Nu vrea nimeni cazanu’ ala cu consum de 20l/100km.

  00
 5. Si „fraieru'” de Pres. CJ Vestea, impreuna cu David de la ADR sau ce agentie metropolitana mai conduce, au urcat duminica la Cabana Secuilor cu un Duster si cu un Vectra vechi de cand lumea….

  00
 6. nu înțeleg de ce nu își ia un autobuz. mercedes face autobuze frumoase, cred că face și modelul cu burduf și dacă ai pe cineva care știe să umble la ceasuri, mai pui 100 de cai așa dintr-un click.

  00
 7. Decat Subarul ala din poze,Zoso si-ar lua mai bine un Ford Excursion,masina mai eleganta,destul de puternica,spatioasa,gratioasa,etc.

  00
 8. Latura cocalară a personalității mele mă face de multe ori să revăd scena asta atunci când e vorba de un Forester (mașină de pădurari, după denumire)
  https://www.youtube.com/watch?v=HAn7SvOFuyo

  00
 9. Alta e faza: achizițiile nu or fi fost făcute de la Delcar, deținută de mme Costan,colegă de dosar cu Scripcaru în alt dosar? Parcă aș paria că da

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube