Adrian Niculae e retardel

Atunci când nu mă ameninţă cu violenţa şi când nu e dat afară de la “Gândul” pe uşa din dos, lui Adrian Niculae îi place să arate lumii că e excesiv de prost. Şi reuşeşte asta dintr-o singură lovitură:

optimvs

Rău e să fii prost, şi mai rău e să nu înţelegi cum funcţionează ceva şi să ai “bănuieli”. Prostule, singurele tale bănuieli sunt în domeniul număratului de gropi, activitate pe care o prestai cu onor la ziarul unde te băgase maică-ta, ca să nu te mai murdăreşti pe stând toată ziua sub maşini, ca mecanic, meserie pentru care erai calificat. Restul lasă pe seama celor care se mai pricep.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. Perfecta legatura intre nameserver si MediaPro, intr-adevar

  00
 2. Am o banuiala ca ti-e frica ca va banui din nou ceva, mai smecher. :D

  00
 3. Damn, cum de nu m-am gandit ?!?!?
  Acum totul e mai … clar …

  00
 4. Gizăs… Să-i comunice cineva istețului că la domeniile înregistrate pe RoTLD de către firme apare firma deținătoare. Datele sunt ascunse doar pentru domeniile înregistrate de persoane fizice.

  00
 5. taci bă tu din gură! repede, sa ii spulberi omului banuielile!

 6. Mai Vali, ai tu idee ce lupte am dus cu rapitori aka marcelinosar pe CG? :)

  Atata ura intr-un singur om nu am vazut.

  Sincer ma intreb, aceasta ura vine din el sau e pus la comanda?

  00
 7. Omul e dus rau de tot, avea o 1310 break plina cu PET-uri goale (dracu’ stie ce facea cu el)

  Ma-sa e fosta sefa pe la Fisc, din ce stiu, d-aia are el mancarica si internetel. Pe CG si Softpedia se lauda ca traieste din chirii. Ceea ce este corect. Chiriile incasate de mama lui pe imobilele ei :)

  00
 8. nu traieste din chirii. ma-sa era contabila la adevarul, de acolo a pus o vorba buna pentru ala micu, care lucra ca mecanic la un service, sa il angajeze la ziar. investigatiile lui inca mai apar pe gandul.info, gropi numarate si oferte de turism. chestii grele. pana cand oamenii i-au dat un sut in fund si a ajuns iar muritor de foame.

 9. Sursa pe care o prezinta recent, acel „mititelu”, cred ca de fapt este chiar el. Mititelu e vechea lui porecla, pe care a primit-o de la o colega de facultate care beata fiind i-a cedat avandurilor libidinoase.Se pare ca are un penis de doar 7 cm in erectie, de-acolo pornind si frustrarea care razbate din toate articolele lui.
  Mai stiu ca recent un antrenor de K1 din Bucuresti l-a pus sa-i linga papucii in fata salii, lucru pe care mititelu l-a facut aproape plangand in hohote.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube