Adplayers: cât costă un articol jignitor?

adplayers-internetics

“Specialişti în recepţie marfă”? Serios? Cum poţi scrie aşa ceva? WOW! Câtă lipsă de bun simţ? Cât jegoşism? Eu credeam că sunt dur când spun de unu sau de altu’ că sunt proşti sau spammeri, dar nu mi-a trecut niciodată prin cap să îi fac “curvari” sau “basarabeni penali”.

Nu e prima oară când Iulian Toma de la Adplayers joacă această carte. Şi totuşi, sunt uimit că mai sunt oameni care acceptă să vorbească cu el, conştienţi fiind că atunci când nu vor mai plăti taxa de protecţie mascată în apariţia în directorul de firme vor intra şi ei in malaxorul mizeriilor. Asta e una.

Doi. Cum poţi fi prieten cu o astfel de publicaţie? “Nu mă înjură pe mine şi nu mă interesează ce scrie de alţii” e o scuză validă după ce treci de 10 ani? Sigur, mă întreb asta şi pe net când văd oameni purtând conversaţii cu jigodii mai mari. “Nu înţelegi tu, că de tine face mişto” mi s-a răspuns. Teoretic, da, practic nu ştiu dacă o lua pe mama la ştangă şi a repeta minciuni mizerabile se califică drept “făcut mişto”, dar poate nu înţeleg eu gluma.

La fel cum nu înţeleg cum poţi plăti un articol de genul celui din screenshot.

Am scris articolul ăsta pentru că alții nu au curajul să o facă şi preferă să dea un ban unui spălător de cadavre să facă frumos decât să aibă probleme. Iată cel mai elocvent, după mine, mod de a spăla un cadavru: economia de fise de cafea de la ringier.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

 1. Tare aia cu fisele, oare le primeau în loc de bonuri de masă?

  00
 2. au mai fost curajosi. sau curajoase, ca sa respectam adevarul istoric :)

  aici: si aici:

  00
 3. la aia cu fisele e o chestie care nu e luata in calcul, si conteaza la fel de mult

  o cafea la dozator = 0.7 – 1 ron

  dar la 20 mii de fise, cafeaua aia este 0.2 – 0.3 ron

  daca firma respectiva vrea si ceva publicitate, cafeaua aia e moca

  deci NU se poate tine o redactie intreaga, NU s-a facut economie de nimic, sunt niste bani care oricum nu se dadeau decat cel mult scriptic

  00
  • @norbert: hai bre. ideea e alta. de ce au angajatii nevoie de cafea? să muncească mai mult şi mai repede. e la minte cocozaurului.

 4. Fisele de cafea sunt refolosibile, nu se face cafeaua din ele, si nici nu se dizolva, ca zaharul. Daca le taia 10% din salariu, faceau o economie mult mai mare.

  00
 5. viata e grea si adevarul doare…
  in afara de stefan liute restul sunt de umplutura. just my 2c

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube