una mică, de online

Dacă Bogdan Enoiu ar mai fi sponsorizat o anume revistă online (să nu dăm nume), lucrurile ar fi stat altfel în acel articol. Dar, el face o economie de 50.000€ pe an şi îşi asumă muscăturile de fund. Nu ştiu în ce stadiu sunt sponsorii Boom/Netbridge, dar provoc pe oricine să găsească un articol de rău despre oamenii care plătesc un abonament pentru a apărea în directorul revistei.

Aşa se face jurnalism şi în online.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. unde ai gasit fiara asta ?

  00
 2. @miluch: l-a luat de la adapost :) ..

  00
 3. il cresc pe aici, pe langa laptop.

 4. Offtopic, stii cumva cum se numeste rasa de caine?

  00
 5. chiar fara nicio legatura, ce-nseamna si autosugestia asta frate…?!
  In liceul de informatica din bucurenci, pe tipul din banca din spate il chema Bogdan Enoiu; Stiu ca ne bateam toata ziua…Bogdan asta seamana cu specimenul din poza, nu cu „batranul” Enoiu din director. Dar e autosugestia… :)

  00
 6. Multzumim ca plictisiti audienta dvs cu subiecte neinteresante, in care ii mai si laudam: http://www.adplayers.ro/cautare/Articole/mccann.html.

  McCann a fost listata in AdPlayersPROFILE, dar probabil ca a avut ratiuni pentru care au iesit, dar chiar si asa e mai bine cu 50 agentii care au ramas, pe care ii preferam in locul unei campanii Vodafone sau Heineken de la o singura agentie. ( care mi-a inrosit telefonul cand a aparut subiectul asta, daca ti-l mai aduci aminte:
  http://www.adplayers.ro/articol/Conturi-5/Rol-ro-vinde-publicitate-online-cu-Profesoara-facand-sex-oral-unui-barbat-la-Vodafone-nelimitat-seara-si-in-weekend-2638.html

  00
 7. Eh, dacă s-ar fi precizat şi că Vodafone şi-a mutat contul de media global de la McCann, alta era povestea. Dar e grele în jurnalism şi oricum impactul ştirii este mai mare dacă adăugăm şi puţin parfum de scandal în articol, nu? Că aşa se face la românia.

  00
 8. nu asta e important. ci ca nu mai plateste clientul :)

 9. Catelusul e tare dragalas ce rasa este nu cumva e rasa Akita?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile