Adorabila zbatere a pisicuțelor…

Pe unul din conturile false de fb sunt prieten cu niște pisicuțe. Genul 20 de ani, venite la facultate la oraș, mașină compactă premium, apartament, excursii, no job. Dacă până acum toate pozele lor era cu latte-uri prin cafenele sau chiloțăreală din concedii, acum mai scapă în butoiul cu opinii.

Și nu faptul că au căpușorul gol e amuzant, ci smetiile care și le iau peste bot când scapă la opinii. Ultima faza mișto a fost una, no job, tati firmă de construcții abonată la contracte cu statul, i-a cumpărat două apartamente pe care le închiriază în Brașov, ca să aibă fata activitate și venituri (a fost ușor, tot dădea pe instastories că sunt libere în perioada asta), și fata noastră s-a apucat să zică de patriotism, de produse românești, de nenorociții care omoară economia cu lockdown-ul lor. N-am apucat să comentez și eu, erau deja 20 care îi băteau obrazul că habar n-are ce vorbește și că ea nu a văzut produse românești decât în poze. Și a șters.

Oameni răi cu tinerele speranțe economice și politice ale țării. Ruxandra Țuțuianu ce-o mai face?

 

beyonce

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

24 comentarii

 1. Noi cu comentariile, ei cu banii…ce consolare…

  Comentariu apreciat.2612
  • 98 de persoane te apreciază pe cel mai citit blog din Romania.
   Tu crezi că eu stau de plăcere pe aici ?

   Comentariu apreciat.293
 2. Traiasca OnlyFans si Videochat’ul.

  Comentariu apreciat.946
 3. Ea schimba la anu F20 cu CLS cand noi, oamenii de succes realizatiinviata #pecontpropriu, ne gandim sa schimbam jgheaburile ca alea patrate Caretta cu ceva care sa fie compatibil cu toamna+copaci=frunze.

  Comentariu apreciat.693
 4. “Alpha children wear grey. They work much harder than we do, because they’re so frightfully clever. I’m really awfully glad I’m a Beta, because I don’t work so hard. And then we are much better than the Gammas and Deltas. Gammas are stupid. They all wear green, and Delta children wear khaki. Oh no, I don’t want to play with Delta children. And Epsilons are still worse.” sorrydespam

  Indecis. Tu ce zici?2823
 5. Eu am numa babe de 25+ care spera sa întalneasca si ele un de-alde alex bodi sau ceva barbat de succes de genul si care duc lipsa si daca le zici ceva vin tot felul de ciudati sa le ia apararea … asta pe contul real.

  Comentariu apreciat.342
 6. La unu ca mine să mă ajute cu sacii de urluiala nu ar veni. Dacă sta lângă un anume bulumac are și G de un insta.

  225
 7. O curiozitate: la ce folosesti conturile false de fb?

  Comentariu apreciat.287
 8. Hmm… Azi mi-a cerut prietenia un tinerel până în 18 ani. Fără să-l stiu si fără să avem vreun prieten în comun. I-am dat accept ca avea un crap frumos în brațe… Tu erai?

  Comentariu apreciat.282
 9. Exista blonde cu sani mici?

  Comentariu apreciat.442
 10. M-au frustrat rau aceste dudui cand eram proaspat venita in Bucuresti, in garsoniera inchiriata, cu rata la banca si conducand un Megane cu vreo 200k km. :)) Cand am reusit sa cumpar o masina cu 60k km ma simteam bogata. :))) Dupa aia am inteles ce e cu ele si mi-au trecut si frustrarile. Am avut ocazia sa cunosc multe, sa discut cu ele. Sunt profund nefericite saracele fete bogate.

  Indecis. Tu ce zici?3135
 11. NOU
  #20

  Bleah, tate puse.

  83
 12. Nu găsești nimic greșit în faptul că ai un cont fake ca să urmărești ce zic niște pisicuțe? Nene ai 40 de ani, când te nășteai erau alți domni care tot așa vroiau să facă bine și uitau pe vizorul ușii ce face unul și altul. Și după aia tot cu raport erau și ei!

  Comentariu apreciat.5524
  • Daca nu vrei sa te urmareasca lumea nu-ti faci cont, nu dai add la oricine. Nu toata lumea se simte persecutata, iar vizorul usii (un cont privat unde ai doar prietenii si familia) nu e acelasi lucru cu defilarea prin parc

   37
 13. Cine Vali? Nu, nu gaseste.

  Zicea un papillion ca Romania-i aici. He’s right: Vali e Romania. Sorry, Zoso is Romania.

  24

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube