Ne place să abuzăm de drepturile noastre

Vă spun, nu există răzbunare mai dulce asupra unei persoane care a înţeles din politica “doar o geantă în bagajul de mână” că trebuie să aibă un gentoi cât mai mare când descoperă că şi alţii abuzează de politica asta şi au gentoaie mari şi ea nu mai are unde să îşi pună gentoiul ei mare. E aşa, subtil şi ironic în acelaşi timp. E răzbunarea tuturor oamenilor de bun simţ, care şi-au luat un bagaj decent, gândindu-se şi la ceilalţi.

Şi e trist că facem asta zi de zi, cu orice. Mai împingem un pic liniile trasate, că nu se supără şi nu se prinde nimeni. Şi când se prinde ne declarăm şocaţi.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. careva din voi e prost, unu zice suntem pe aeroportul din berlin la care celalalt zice: dada aici pe aeroportul din amsterdam…wtf??

  00
 2. zoso, zi-le că sunteţi pe un aeroport românesc pentru că nu înţeleg oamenii şaga :))

  00
 3. asta cu gentile e boala grea la romani. Calatoresc destul de mult cu avionul, numai pe cursele de romania ii vezi pe toti cu geamantanele in avion si nu la cala si pe urma se vaita ca nu au unde sa-si puna bagajele. Basca cu tot felul de chestii in bagaje, incuiate cu cinspe mii de lacate, legate cu fundite, etc.

  00
 4. La noi mai e cum mai e, dar la americani, pe cursele interne, nu-si pune nici dracu bagajul la checkin. Cei care au bagaje mai mari le pun sus, iar cei care au bagaje mici/geci/etcetere sunt rugati sa le bage sub scaune.

  00
 5. @Bogdan: funditele nu sunt o idee chiar asa rea, in special dupa o promotie omv 😀

  00
 6. Toata filmarea asta a fost pretext pentru blonda aia buna din spate.

  00
 7. Cea mai tare faza de genul asta am vazut-o cand ma intorceam din Germania parca.. era una – romancuta get beget- cu 3 plase de plastic din alea XXXL pline ochi – cica bagaj de mana 🙂
  Cand a vazut ca nu are unde sa le bage -avionul era plin ochi- a inceput istericalele cu insotitoarea de bord. Pana la urma i-a gasit aia loc sa-si bage plasele … si dupa , satisfacuta, tipa ii zice amicei – “vezi draga ca daca nu faceam scandal nu rezolvam nimic ? niste nesimtiti astia ..”

  00
 8. Boala la romani cu gentile in avion e in stransa conexiune cu boala la romani cu ciordeala din gentile din cala

  ar mai avea legatura si cu trimisul bagajelor de cala in Uzbekistan in loc de Cape Town si viceversa, sau cu noul sport practicat de baietii de la incarcat, aruncarea cu geamantanul. punctaj maxim cine il distruge mai bine

  tot ce e valoros si indispensabil nu se lasa la cala.

  00
 9. Credeam ca sunteti la Clinceni, marele aeroport international.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.