Războiul Cancan cu soțul Deliei e adorabil

Dacă nu știți despre ce e vorba, pe scurt, doamna Delia are în posesie un soț care e afacerist. Un pic de imobiliare, un pic de horeca, din astea. Și, desigur, s-a băgat și în crypto, l-a invitat și leading voice in romanian tech de două ori la discuții.

Și de când a scăzut bitcoiul, unii dintre partenerii lui de afaceri e supărați și sifonează la Cancan nimic. Băi, dar nimic. Găsiți aici niște articole obosite, în care ăia încearcă să găsească chestii, și nu le iese deloc.

Acum sincer, trebuie sa fii special să investești in crypto și dublu special să investești cu unul care “e soțul Deliei”. Așa te-a agățat. E vina ta. Zi cu voce tare “am băgat la crypto cu soțul Deliei”.

Ce ar fi și mai amuzant: să pornească Delia un război cu presa tabloidă și să își asmută publicul asupra lor.

trotineta-loc-persoane-nevoi-speciale

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. Pff, daca ne pasa de Delia si Cancan eram pe alte situri, cu topoare nimic? slow day?

    00
  2. De remarcat și declarația Deliei in care spune ca soțul ei nu e milionar, deși din câte îmi amintesc chiar the leading voice in tech ar fi lăsat să se înțeleagă ca este, și ca ea e cea care pune pâinea pe masă.

    Sa fie cumva corelata cu investițiile în crypto ale soțului?

    00
    • e milionar în funcție de cum bate bitcoiul.

    • E milionar doar cand cumpara un penthouse de 3 milioane de euro. Acum ca era chiar in cladirea in care este asociat ca dezvoltator, nu mai conteaza.

      00
    • Omul ar fi fost miliardar deja dar ii toaca nenorocita aia de Delia banii pe excursii si vacante.

      00
    • Cristian: ”Potrivit declarației de avere pe 2020, Delia a obținut, prin intermediul firmei sale, venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor făcute publice de cântăreață, ea mai are de recuperat de la partenerii de afaceri suma de 1.97 de milioane de lei.” Plus salariu emisiuni plus concerte.. se duce spre 2 mil eur/an castigul ei se pare.
      Cred ca isi permite toate excursiile acelea :)))

      00
  3. Am dat la crypto si lapona Enigel.

    00
  4. Ba, vina e 1500% la boii care s-au luat dupa el.
    Punct.

    00
  5. Eu il stiu pe sotul Deliei de cand avea Coco Bongo in Centrul Vechi. Un tip decent, mai mult Delia se lăuda cu el decât invers

    00
  6. razvan munteanu face parte din prima generatie de hacari/scameri de pe net de la sfarsitul anilor 90, inceputul anilor 2000. asta cu ‘afacerist’ a venit putin mai tarziu, el la baza e haiduc de www.

    00
  7. Nu-i așa că vă aduceți aminte de asta? https://www.diseara.ro/images/poza_zilei/373.jpg

    00
  8. Și eu am fost influențat. Am investit în 2 topoare și a meritat ! Ați văzut cât s-a scumpit lemnul ?

    00
  9. Poate te uiti si la GSP si „razboiul” pe care l-au pornit impotriva impozitarii suplimentare a jocurilor de noroc. Parca toate articolele si opiniile din GSP sunt scrie se PR-ul de la casele de pariuri si ne explica cum de fapt pariurile sunt bune pentru societate, joburi, oameni si fotbalul romanesc in general. Poate are de-a face cu faptul ca tot site-ul e si el plin de reclame la 10 firme diferite de pariuri sportive, cine stie… :D

    00
  10. Cancan a fost, este si va fi o publicatie de scandal, asta este si nu pretinde altceva. Au publicul lor, mult, de aceea si rezista de atata timp pe piata, noi Romania tot un sat mare, radio sant asa ca nu cred ca prea curand o sa ramana fara musterii publicatiile de gen.
    Probabil ca tin scandalul acesta pentru ca face multa audienta, normal fiind vorba si de numele Deliei, de care imi pare rau ca este implicata in acest mod, este o artista foarte talentata, munceste mult, castiga si foarte bine, nu face mahalagisme, o plac ca persoana, din ce am vazut ca nu urmaresc tot ce fac vedetele autohtone sau altele, insa din ce mai prinzi pe ici colo mi se pare o persoana foarte decenta – nu ma refer la toate tinutele si videoclipurile, asta este artistul, ci ea ca persoana.
    Chiar nasol ca trece prin asta, nu cred ca ii este usor, insa acesta este ”riscul meseriei” cand iti castigi existenta fiind in ochii publicului. Cand se intampla ceva, vine jihadul dar cum la noi se uita totul repede, ne si plictisim si vrem alt scandal, nu o sa dureze nici asta la nesfarsit.

    00
    • Si mie mi-a placut de ea. Pana la un concert la Beraria H acum ceva ani, cand a venit cu mare intarziere, si „sub influenta” clar. Nu parea alcool, dar sa nu dam cu pietre fara dovezi, oricum nu era cum trebuie.
      A, si langa scena pe vreo 2-3 randuri erau copile de 10-12-14 ani care o adulau. Frumos exemplu de „asa nu”. Bai, nu sunt pudic, ador „Creep” de la Radio Head, si ala pare bine prajit acolo, Kurt Cobain nu mai zic, dar parca acolo unde sunt familii si copii trebuie mai multa grija.
      Au contraire, Smiley in Fratelli seara de sambata, prezentat cum trebuie un artist. Desi era in club, unde minorii nu au acces.
      Asta asa, ca sa stim sa ne alegem idolii, si poate asa stiu si ei sa-si aleaga publicul (de ex. Loredana in gang-bang-ul cu baietii aia de rup top-ul de YouTube pe Romania).

      00
    • Se vede ca nu prea urmaresc ce se intampla nu stiam de tote acestea.

      00
  11. inside info: Chiar si la preturile de acum RM este muuuult pe plus din crypto. Ca or fi intrat unii chiar pe ATH, e treaba lor. Plus regula de aur la investitii high risk: investesti cat esti confortabil sa pierzi.

    00
    • Crypto nu e o investitie, plecati in plm cu aberatiile astea. E doar o specula de 3 lei – All time Handicapat.

      00
  12. De multe ori , dupa ce critic ceva ce scrii (rar) , citesc un articol bun imediat dupa si apoi imi pare rau ca te’am criticat…
    (Intru la cateva zile, sa am material)

    „Am bagat la crypto cu sotul Deliei” :)))

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube