23 aprilie – Ziua Internațională a Cărții

Vine o vreme când ești sătul de atâtea seriale și cauți alte metode de a te simți bine, a citi o carte e o idee foarte bună, iar elefant.ro are de toate, beletristică, science fiction, istorie, biografii sau self help.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, Elefant vrea să stabilească un record: 150.000 volume vândute în 24 de ore, de aceea pune la bătaie peste 26.000 de titluri cu preț redus (unele au și 50%). Vedeți aici toate reducerile.

Campania durează doar o zi.

elefant-ziua-internationala-a-cartii (articol sponsorizat)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Dacă au 50% pt toate bălăriile sau toate vechiturile pe care le-am luat de 5 ani, și maxim 10% pt alea mișto/noi nu mă mai joc.

  Indecis. Tu ce zici?295
  • Pentru generice reducerile sunt foarte bune. Vechi 35-50%. Noi văd câteva la 25%. Cele din lista mea mai au de așteptat. Sunt vechi și nu intră în nici o promoție.

   71
  • Plus că elefant nu are niciodată reduceri la editura Arthur, de exemplu.

   22
  • @Pixel
   cred că nici nu se mai tipăresc de vechi ce sunt.

   22
  • Îi înțeleg, nu-s edituri din România și nu au cum să depășească Amazon la segmentul acesta, deși… când era UK în UE am prins cărți faine. Mai au opțiunea cu edituri din India, calitate mai slabă a tipăriturii, dar nu dai $100 pe o carte.
   @bucuresci da, știu, le am pe kindle. Fiecare cu pixelii lui, așa că aștept anticarul din us sau prind un amic cu 20kg libere la bagaj, nu e grabă.

   12
  • ps. tocmai am băgat o comandă de vreo 150 de lei. după ce am tăiat un pic de la 200 și am pus altele pe listă pt altă dată. 🙂

   20
 2. Dacă citești o carte nu îți sare bannerul ăla în față cu „vrei notificări”, ăla cu „dă-ne like pe facebook” și ăla cu „să moară mama dacă nu confidențialitatea datelor tale personale nu e importantă pentru noi”.

  E pur și simplu mai ușor să citești cărți.

 3. au reduceri pe bune, exemple: Pamantul fagaduintei, Barack Obama e 67 la emag și 40 pe elefant, hippie de paolo coelho e e 16 pe elefant și 35 pe libris, 30 pe emag.

  38
 4. „23 aprilie – Ziua Internațională a Cărții”
  Haide bo$$,ma leshi?Ce carte bre,ca azi e Sfantu’ Gheorghe,nu ziua la carti!Baaaaaa adu bre odata gratarul ala ca ne prinde noaptea fara sa-l cinstim pe varu Ghitza!Leanoooo pusashi fa sifonul la rece?

  62

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.