Situația la zi, miercuri 22mar

Mă încearcă o răceală, am frezoane, m-au ajuns blestemele vloggerului de tec, așa că o zi două mergem la relanti.

Bătaie în trafic. Tataie era pe împăcare, că altfel îl căpăcea atunci când l-a pus jos. Zmardoiul s-a făcut de rușine de două ori, o să se scuze tovarășilor că era răcit și îl durea și un pic burtica.

Locuitorii din Greenfield au rămas la fel. Doar nu o să vândă acum, când problema e aproape rezolvată. Locatarii nu sunt victime, sunt complici la schema făcută de dezvoltator. Ar trebui să dea ei în judecată dezvoltatorul, nu dezvoltatorul primăria.

Dacă nu știați, Oltul are ambiții secesioniste, vor să se desprindă de România și au început așa.

Tăceți dracului, punem judecător pe cine vrem noi, inclusiv oameni cu probleme.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

90 comentarii

  1. te-a luat rau raceala. nici titlul nu l-ai mai pus

    Comentariu apreciat.432
  2. Cocalarul ala merita batut maxim.

    Comentariu apreciat.733
  3. Si batut si futut si cu bita luata.

    Comentariu apreciat.624
  4. Cum dracu sa fii smardoi in trafic dintr-un Logan alb 🤣

    Comentariu apreciat.1154
  5. foarte tare ala cu bata. se vede ca nu a fost la un meci de oina in viata lui.
    si foarte destept ala ca nu l-a nenorocit apoi cu bata proprie. Cu imaginile si mers la politie, ii da ceva de traba cocalarului

    Comentariu apreciat.602
    • tataie, dacă mai prindea un pumn, îl lăsa lat.

    • Tataie parea plictisit si tanarul fierbinte era socat ca nu se speria tataie de el si apoi iar socat ca el are si bata din aia buna de aluminiu si tataie tot plictisit pare.

      Tataie trebuie dat in judecata pentru lipsa de empatie.

      Comentariu apreciat.1001
    • Pufuleț: Sa stii, tataie, ca te-am lăsat sa imi iei bâta ca sa vezi ca pot să te bat si fără bâtă. Dar hei, cine are salariul mediu pe economie? Papa!!!!Hug!!!!

      93
    • tataie era cu ”lasă-l, mă, că de unde nu e nici Domnul nu cere, lasă-l, nu merită să faci pușcărie pt imbecili”.

      la faza cu bâta am leșinat de râs, parcă era o parodie după un film cu bătaie. dacă nu era tataie mânca ăla din mașina albă bătaie de lumânare.

      191
    • Din ciclul „Tine-ma ca-l omor!” :D

      60
  6. cica era bata pe baterii si erau descarcate, altfel il rupea….

    Comentariu apreciat.1132
  7. NOU
    #28

    sa imi trag cizmele, de nu tara asta sta in 5-6 poduri, tunele si trecatori, daca se surpa 2-3 din ele se blocheaza tot in a saptea economie din UE…

    Comentariu apreciat.700
    • stau cateodata si ma gandesc cum ar fi fost daca romania era o mare campie neteda fara rauri mai late de 10 metri. avem de toate si ne incurca! ideea podului de la braila a aparut in anii 80 si acum, in anul domnului 2023, suntem tot la mila interlopilor care detin acele bacuri imputite din galati si braila! au olandezii o vorba despre romani: le prezinti o solutie si ei iti vin cu 10 probleme!

      Comentariu apreciat.642
    • Comentariu ascuns de spiriduși!
      [Click aici]

      Comentariu nasol. 1961
    • cONSTANȚA eNCLAVĂ oLANDEZĂ!!!!!!11111

      63
  8. Si nici fizica nu stie smardoiul, bratul fortei e prea mic, impulsul e mediu iar acceleratia centripeta practic nu exista.

    Comentariu apreciat.772
    • Eu aș fi zis că dacă e centripetă, e un soi de frânație.
      (dar ți-am dat ce verde, că e amuzant oricum)

      Smardoiul e un prostănache care habar n-are nici să dea (cu pumnul, cu ghioaga,cu orice), și nici să încaseze. Se poate mai prost de atâta, când e si fudul?

      „o să se scuze tovarășilor că era răcit și îl durea și un pic burtica.”

      Sună cunoscut”, am mai citit ceva de genul ăsta. Oare il doare și vreun coa’?

      Comentariu apreciat.351
    • La cum minuieste bita e posibil sa fie politaiul din filmarea asta https://www.youtube.com/watch?v=oV0GW12-fl0

      02
    • Mie mi se pare ca se comporta exact ca si cum l-ar impinge orgoliul de la spate contra vointei lui:))
      In filmul din capul lui nenea ala trebuia sa se sperie mult mai repede decat s-a speriat, mai ales de bata.
      Daca nenica ala se apara de bata cu mana e clar ca ori ii era perfect vizibil ca bambilici ala nu e pus pe dat ori are oasele de adamantium. Nu stiu antebrat intins sa reziste la o lovitura de bata cu simt de raspundere.
      Plus ca sta si calm cand umbla ala indelung la portbagaj ( daca era pe bune cred ca-l indesam acolo cat era cu spatele ca dracu stie ce scoate).

      Ce sut maxim la orgoliu sa-ti iei in momentul in care nici ala pe care vrei sa-l bati nu te ia in serios:))) Emigreaza dracului din cartier de rusine:)))

      Comentariu apreciat.584
    • @habarnam: nenea a procedat corect: reacție pt eschivă nu mai are, viteză să fugă la fel.Avea de ales între a sacrifica un antebraț și apoi pe mișcarea a doua să bage mâna în ăla (verificare mai înainte și era fezabil) sau să primească o bâtă în cap. A jucat-o corect și i-a și ieșit. Un bărbat și un băiat

      Comentariu apreciat.372
    • un bărbat și un prost, că am întâlnit băieți mai deștepți.

      142
  9. Cumparatorii din Greenfield sunt români, așa că ce așteptări ai ? Sa dea în judecată dezvoltatorul ? Ha, ha…pai pt majoritatea dintre ei, ala e un exemplu de succes, un smecher…

    Comentariu apreciat.494
    • Greenfield: camp verde. Te uiti din elicopter si vezi multe cai de acces. Doar cai de acces. De cand erau primele randari numai asta vedeai. Yep… Tu cumperi, trec anii, plangi ca nu ai cale de acces, desi nici cand ai cumparat nu aveai. Mai trec anii, mai vin si altii si cumpara, si plang, si huoo primaria, ca ce prosti suntem noi, dar primaria / ministerul / altii sa ne apere de prostia noastra. Mai trec anii, se mai construiesc ‘jde blocuri noi, accesul e acelasi. Se plange, se cumpara, se plange…. Cine plm poate sa ii faca pe specialii astia sa inteleaga cum functioneaza lumea? Nu e o situatie izolata, un gigi a dat o teapa unor amarati, intr-un colt de lume. Cred ca gasesti pe net discutii pe subiectul asta de zeci de ani, dar cine sa uneasca punctele? E fix situatia alora de plangeau ca le scartaie parchetul in apt lor nou si frumos, dar au luat leapsa cand dezvoltatorul le-a propus sa le dea banii inapoi si sa isi vada de drum. Fix astia sunt. Ochelari de cal, ei vad apartamentul, nu vad unde e pus, cum e facut, etc…

      40
    • nimeni nu vrea să vândă în pierdere. îndură o oră și jumătate drumul în loc să vândă cu 10% mai puțin decât au plătit și să scape dracului de o mizerie.

  10. Am putea spune ca zmardoiul e prost bâtă. A aflat si el ca e important la care capat te afli.

    Comentariu apreciat.381
  11. „Cand inveti bataie pe internet” :) :) :)

    Comentariu apreciat.591
  12. In Greenfield solutia e simpla: 10-20 de tractoare cu remorca mare, se merge incet, lumea se urca in ele cum plecau la CAP pe vremuri si gata, nu mai e coada.

    Comentariu apreciat.1223
    • Au autobuzele 203 si 204 deci nu e dracu chiar asa de negru.

      Comentariu apreciat.331
    • De aia au ‘reusit’ ei la bucurestistan, sa mearga cu autobuzul, ca săracii ?
      Unii din ei au dat pe mașină, cam jumătate din prețul apartamentului….trebuie sa arate ca sunt oameni realizati când se duc periodic la mamele lor la provincie, sa ia haleu… și bineinteles, și colegilor…

      Comentariu apreciat.436
    • Hahaha sa stai in Greenfield la padure ca un latifundiar wannabe si sa mergi ca saracii cu STB

      193
    • Dan, au încercat, nu întra masina în autobuz…

      @car, la tine parca se vede putina invidie. Nu am apartament acolo, nu ma afectează. Dar tu, pari romanul tipic… Nu ai putut cumpăra acolo, poate ai fi vrut, ații au luat, tu tot ai încercat sa te convingi cu ceva ca nu era bună varianta… și acum ca se demonstrează ca ai avut dreptate…
      Am o vaga impresie ca și la alea de la one, dacă s-ar afla o nasoală, tot asa ar reacționa multă lume

      Indecis. Tu ce zici?830
    • Omg, am avut 2 colegi care își luaseră acolo, prin 2016, dacă îmi aduc bine aminte…erau mândri nevoie mare….parcă își luaseră casa în Primăverii…bine, erau provinciali ajunși sclaveti la corporatie, ce pretenții sa ai de la ei….

      1410
  13. Frezoane?

    77
  14. Deci nu o sa inteleg niciodata ideea unora de a iesi la bataie in mijlocul orasului fix in timpul zilei. Adica inteleg ca te crezi van damme dupa ce ai vazut sport sangeros, dar una e in filme alta e in viata reala.
    La modul cinic tipul mai in varsta si-a pastrat cat se poate calmul si merita felicitat pentru asta. Insa sunt sigur c-o sa fie scos ca fiind el de vina pentru ca asa sunt legile in Romania, victima este de fapt de vina, dar nu stim noi.

    Comentariu apreciat.501
    • pentru că până acum ți-a mers cu gura mare și nu a fost nevoie să dai un pumn din liceu, ai prins curaj. și la un moment dat dai de cine nu trebuie.

    • Mie cam de asta mi-e cel mai frica. Ca sare un smardoi din asta in trafic la bataie. Ca eu am in masina si ciocan si cazma si levier si nu as vrea sa fac puscarie pentru un dobitoc.

      Indecis. Tu ce zici?328
    • @Gogu, de obicei solutia ca sa te asiguri ca nu esti implicat intr-o bataie in trafic este sa nu iesi din masina. Iar daca a fost vorba de un accident si il vezi ca vine sa te bata, suni repede la 112. Pe majoritatea ii calmeaza numai faptul ca aud ca ai anuntat Politia.

      232
    • @Andrei g 112 ce urgentă aveți ?
      buna ziua as dori la politie va rog.
      Operator 112 – ziceți va rog ce sa întâmplat.
      Ăla care urmează sa ia bătaie in timp ce vine unu cu ranga spre el:
      Pai vine unu sa ma bată , a scos o ranga și vine nervos tare spre mine.
      Operator 112 așteptați va rog va redirecționez către politie.
      Raspunde politie ălo da ce sa întâmpla? Unde va aflați și de ce vine ala cu ranga spre tine ?
      Și continuare ca îți rupe capul ala cu tot încuiat in mașina și e și plecat pana ajungi sa dai toate detaliile la 112.
      In schimb un pistol descurajează imediat și se pleacă și cu buna ziua fără daune.

      Indecis. Tu ce zici?529
    • @Vlad, tu porți pistolul în torpedou ca mafioții, sau în holster ( am băgat o englezească, că sigur ești balaur pe counter strike)?

      212
    • @Vlad
      Operator 112: Ce urgenta aveti?
      Vlad: As avea nevoie de o ambulanta, va rog.
      Operator 112: Ce s-a intamplat?
      Vlad: M-am crezut zmeu si am scos pistolul la o incaierare in trafic.
      Operator 112: Si ce s-a intamplat?

      Continuarea poate sa difere in functie de situatie:

      Var 1: A fost si ala la fel de zmeu ca mine, a scos pistolul si m-a impuscat.
      Var 2: Ala a venit in continuare spre mine cu ranga, m-am speriat si l-am omorat.
      Var 3: Nu am avut timp sa trag si mi-a dat o ranga in cap. Acum este sange peste tot.

      152
    • @andrei și @paco sa va uitați pe YouTube la activiștii aia doi prin Buzău parca și prin Suceava.
      Au luat bătaie cu poliția de fata.
      Așa ca va rog numai încercați sa spălați imaginea poliției romană ca mai nou au luat bătaie de la un om de aproape 60 de ani.
      Cu bastonul lor din dotare.
      Sa nu uitam și de Galați unde au murit iar 2 oameni tot din durerea in suflet a poliției romane.
      A da și au fost apeluri la 112 normal cu tot cu politie aia sunt morți acuma.

      106
    • @Vlad, cred că ăla care trebuie să renunțe,, numai,, la YouTube ești tu .
      Noi ( sau eu cel puțin eu), nu mai încercăm să spălăm nimic, e clar că deja societatea e monopolizată de supermani de tastatură. Doar că dacă și parcă, o să găsească o gaură în barcă.
      Primul meu dosar cu NUP a fost acum foarte mulți ani, când eu împreună cu tata ne-am bătut cu o dubă de jandarmi.
      Șifonați clar că am ieșit, dar eu te rog să lași YouTube și să ieși un pic din bula ta cu pistoale și lasere , și vezi că în viață nu-i ca-n filme.

      92
    • @paco nu inteleg de unde pana unde tragi tu concluzia cu youtube-ul?
      si legat de jandarmi ma indoiesc tare legat de povestea ta.
      te-ai batut cu jandarmi sau ai luat bataie de la jandarmi?
      sunt doua lucruri total diferite.
      daca te bati cu un jandarmi te alegi cu dosar clar si fara discutie.
      daca iei bateie scapi cu NUP.
      Deci care dintre noi traieste in filme?

      35
    • @Vlad, tu trăiești în filme.
      Ne-am bătut, da?.
      Taica-miu a pocnit niște polițiști anul trecut și a făcut o vacanță relativ scurtă într-un spital de psihiatrie.
      Bătaia cu jandarmii a avut loc acum aproximativ 28 de ani.
      Din pură curiozitate: care era activitatea ta favorită pe vremea aia?

      64
    • @Paco pai de ce nu zici asa.cu certificat de nebun scapi și dacă îl lovești și pe președinte.
      Și tot zici de mine ca trăiască in film când tu afirmi ca te-ai bătut cu o duba de jandarmi.
      Și nu ai pățit nimic.
      Și tu și Andrei tot o spălați cu apelul la 112.
      Ca pe majoritatea ii sperie treaba asta asta și se lasă păgubași și renunța la atitudinea agresiva și ma întâlnesc cu tine pe strada și zic stai Paco ca sun la 112 și tu îmi zici ma doare in pwla am bătut cu tata o duba de mascați și anul trecut a mai pocnit câtva polițiști uite certificatul de nebun.
      Și eu când zic de permis de port arma e o fantezie pentru voi.ca trăiesc in filme

      03
    • @Vlad, stiu ca din spatele tastaturii este usor sa fii zmeu si sa-ti imaginezi cum tremura toti cand le arati tocul de la pistol. Dar in realitate lucrurile sunt diferite.

      Nebunul ala care coboara din masina sa te ia pe tine la bataie, nu gandeste logic, este hotarat sa-ti dea cu bata in cap. In plus nu stiu daca ne dorim ca toata lumea sa iasa din masini si sa inceapa sa fluture pistoalele in aer la intimidare.

      PS: crezi ca daca se da liber la arme, cetateni precum cei care i-au batut pe activistii din Buzau nu isi vor cumpara si ei pistoale?

      10
    • @Andrei eu nu imi doresc doar un singur lucru.
      Mai exact autoritatile sa isi faca treaba.
      E chiar atat de greu?

      01
  15. Oltenii au antecedente.
    http://www.cunoastelumea.ro/povestea-uimitoare-din-spatele-expresiei-tara-lui-papura-voda/
    Puteau să o întoarcă ca la Ploiești: să se declare Republică, nu să dărâme un pod.

    81
  16. Doar mie imi suna aiurea „spitale pentru mari arși”?

    203
  17. Jos palaria pt domnul mai in varsta si gras pt calmul de care a dat dovada si pentru retinerea pe care a aratat-o in a-l face pe celalalt zacusca pe asfalt, rar am vazut atata auto-control la cineva.

    Nu stiu contextul, nu m-as arunca sa zic de lache ala din logan daca el era agresorul sau victima, habar n-am, dar vreau sa zic totusi asta. Diferenta de „gabarit” dintre el si domnul la sacou trebuia sa fie suficienta informatie incat sa nu se arunce intr-o bataie in care sansele nu erau de partea lui.

    Am avut o experienta „similara” in urma cu multi-multi ani, cand eram mai tanar si din lipsa de experienta la volan l-am acrosat pe un domn in trafic si i-am spart oglinda laterala pe un drum judetean intunecat, seara pe la 8-9. Am pus avariile, am oprit imediat, m-am dat jos din masina sa vad ce pagube am produs, iar din masina cealalta a coborat un namete de om pe la 45 de ani, care fara sa scoata un cuvant a venit spre mine si a inceput sa fluture crosee cu ambele maini.

    Am facut un pic de sport de contact la viata mea, asa ca nu ma pocnesti cu usurinta, ceea ce mi-a dat cateva secunde de gandire cat timp omul a aruncat 4-5 pumni. Aveam o bata de baseball in portbagaj pe care o luasem pt auto-aparare si primul instinct a fost sa alerg inspre masina sa o iau, dar apoi mi-am dat seama ca nu as face decat sa-mi inrautatesc situatia iar nametele asta de om suparat se caca pe mine cu tot cu bata mea cu tot. Desi repet, am 1.90 si nu sunt facut chiar din paie.

    A intrat adrenalina, a inceput sa-mi bata foarte tare inima, m-am uitat in jur, mi-am dat seama ca suntem intr-o zona de sate, omul avea o masina foarte modesta asa ca mi-am facut mutarea si am strigat la el: „am asigurare, va repar masina ca noua, va rog sa ma iertati!”. La care omul s-a oprit, a semi-tipat la mine ca sa fie sigur „ai asigurare??”. Si cam aici s-a incheiat tot. A durat 10-12 secunde cu totul, plus 20 de minute sa completam amiabila si ne-am vazut fiecare de drum.

    Concluzia e ca nu te bati cu ursu’ decat ca ultim resort, cand orice altceva a esuat si deja e despre supravietuire. Dar in 99.99% din situatii nu e cazul, asa ca foloseste-ti creierul!

    Comentariu apreciat.703
  18. Eu nu inteleg la ce mai trebuie Padurea Baneasa ? In Dubai este numai desert, constructiile merg blana si uite ce bine o duc. :D

    Comentariu apreciat.561
  19. Juniorul cu bataia e un pic la rece
    „Bărbatul agresat cu bâta de baseball a sunat la 112 și a cerut ajutor. Polițiștii Capitalei – Secția 2 au pus în aplicare, pe 21 martie, un mandat de aducere pe numele agresorului față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală.”

    Greenfield ramane cum am stabilit: zici ca le sterge cineva mintile cand dau cate 140.000 euro (+dobanzile pentru urmatorii 30 ani rata) si NU STIU unde se muta.
    Bai, inteleg 1-2-10. Dar sunt sute, daca nu mii care se plang. Cumva nu e ca si cand ti-ai lua niste slapi de 50 lei si ai citit review-uri naspa de ei dar zici „fie ce-o fi”

    Comentariu apreciat.413
  20. Fratilor explicati-mi si mie asta „Locuitorii din Greenfield au rămas la fel. Doar nu o să vândă acum, când problema e aproape rezolvată”. Vali e sarcastic aici, da ?

    162
    • nu

      81
    • Ok vina mea ca nu am citit pana la final. Am o nalamurire totusi legata de bucata asta:
      Consilier PMB: Domnule Dan, ce vă deranjează?
      Nicuşor Dan, primarul Capitalei: Că se permanentizează un drum prin pădure, pe scurt. Colegii noştri au propus o soluţie care mie mi se pare perfect legală. Ocupare temporară, pe exact conturul acelui drum.
      Mi se pare mie sau Nicusor Dan vrea sa faca o romaneasca: sa vina cu solutia drum „temporar”, dar care sa fie lasat deschis permanent.

      56
    • Este un scandal inventat, o chestie artificiala pentru a speria fraierii! I-au adus unde voiau, cum ar spune un clasic.

      Povestea este ca sunt unii acolo care nu se încadrează în peisaj iar ceilalți, care nu ii suporta, au vorbit cu autoritățile sa închidă drumul, sa creeze un scandal pentru a scădea prețul și sa cumpere ei apartamentele la preț mic.

      După un 2020 de succes, cei care stau acolo cu asta au rămas în cap BUY THE DIP!!! Un fel de clanul carpaci varianta bucureșteană

      417
    • Shordan zice ca nu e OK sa se faca schimbul cu RomSilva ca atunci drumul ala o sa fie permanent si ca trebuie sa se respecte legea, sa refaca puz-ul si drumurile prevazute initial iar pana atunci sa foloseasca drumul asta fara sa-l scoata din fond.

      In planul initial au fost prevazute si alte iesiri care nu erau prin padure, dar pe parcurs planul de urbanism s-a dovedit a fi nu legal (practic dezvoltatorul a dat spaga ca nu e niciun functionar atat de prost sa dea fara sa ia), a fost anulat si acum nu se mai pot face – oricum normal ar fi fost sa le faca de la inceput.

      Solutii sunt, dar costa.

      131
  21. Pana acum aveam 2 argumente pentru a nu ma bate in trafic.
    1. ma dau jos si ma bate, e nașpa
    2. ma dau jos si il bate, merge la politie si e naspa.
    de azi pot sa adaug si 3. ma dau jos si ajung pe internet

    Comentariu apreciat.321
    • El a ales usa cu nr 4: imi iau si bataie, ajung si pe internet, dorm si o noapte la bulau. Tripleta de aur.

      Comentariu apreciat.381
  22. Nu faci live, azi, șefu?

    27
  23. Apropo de mosnegi, m-o ajutat vecinul de 70 si ceva de ani sa sapam un sant, eu la 30 si ceva cu job la tastatura, el muncitor toata viata, i-am propus la un moment dat sa facem pauza ca am crezut ca mor si el n-avea nimic. Probabil nu pot sa il bat exact ca asta din filmare :))

    Comentariu apreciat.341
  24. Bai da gata la 48 de ani e mos? :)))

    221
  25. Greenfield Residence, un concept integrat de wellbeing, oferă locuințe “affordable” cu servicii de primă necesitate, dezvoltate în cadrul unui centru …

    De când 140 de mii de euro înseamnă „affordable”? De „wellbeing” nu mai vorbesc când văd spumele de la gurile locuitorilor șoferilor de acolo.

    101
  26. Care „tataie”? Ca are 47 de ani.

    101

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.