ziarizda ioana popescu…

Ziarista Ioana Popescu mai are putin si va trece de la statutul de ziarist monden la cea de vedeta de televiziune. Uneia dintre cele mai cunoscute ziariste de presa mondena din Romania, carismatica Ioana Popescu, editor coordonator la revista X magazin (cunoscuta si pentru idila ei cu Adrian Mutu de acum 3 ani) i s-a propus sa intre in televiziune. Sursele noastre sustin ca propunerea i-a fost facuta de catre doi realizatori de emisiuni tv, telenovele, videoclipuri si productii muzicale.

Emailul continua cu nişte texte jenante, de un PR de 2 lei. Dar…pozele fac toţi banii 😀

update: si pentru ca se cere, textul intreg…

Ioana Popescu este dorita pentru o emisiune tv

Ziarista Ioana Popescu mai are putin si va trece de la statutul de ziarist monden la cea de vedeta de televiziune. Uneia dintre cele mai cunoscute ziariste de presa mondena din Romania, carismatica Ioana Popescu, editor coordonator la revista X magazin (cunoscuta si pentru idila ei cu Adrian Mutu de acum 3 ani) i s-a propus sa intre in televiziune. Sursele noastre sustin ca propunerea i-a fost facuta de catre doi realizatori de emisiuni tv, telenovele, videoclipuri si productii muzicale. Ioana a primit propunerea de a realiza o emisiune de divertisment de week-end, in direct, care sa fie poplara dar si scandaloasa. Ioana spune: „Propunerea a venit imediat dupa Sf Ion si a fost ca un cadou pentru mine, iar lucrul pentru pilotul emisiunii va incepe probabil de ziua bunicii mele, pe 21 ianuarie. Cat despre propunere, ea vine din partea unui profesionist tv, Mircea Luncan si a lui Laurentiu Oprina care sunt in tratative cu mai multe televiziuni tari. In conculuzie Laurentiu Oprina si Mircea Luncan vor fi producatorii emisiunii mele.” Ioana este cunoscuta si pentru ca la doar 27 de ani a publicat deja un roman considerat foarte bun, Fetele lui Jimmy, la editura Dominor si a aparut in filmele Filantropica(de nae Caranfil) si Terminus Paradis(de Lucian Pintilie).
„Am aceeptat oferta lor, pentru ca am considerat-o o provocare si pentru ca sunt sigura de profesionalismul lor” a mai adaugat Ioana Popescu. Cei doi producatori,Mircea si Laurentiu pregatesc si ei ,deasemenea, un alt proiect, emisiune tv,pe tema integrari Romaniei in UE,o emisiune socio-economica si de divertisment. Pentru moment baietii pastreaza secretul despre postul tv caruia i se adreseaza, dar se pare ca va fi unul destul de tare. oricum se pare ca proiectul este destul de original si ne pregatesc o surpriza frumoasa. In curand o sa avem mai multe informatii
despre Ioana si tinerii ei producatori!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

1 comentariu

  1. Daca astfel de „jurnaliste” scot din putzul gandirii lor in sens giratoriu, macar 2 fraze coerente si punctat obiectate, ma declar un pic satisfacuta. Nu vreau sa fiu banuita de lipsa de alte preocupari ce m-ar putea satisface in modul ce tocmai l-am mentionat, dar cu dorinta expresa imi manifest curiozitatea si m-as risca sa o urmaresc pe distinsa viitoare moderatoare doar cateva secunde in toata splendoarea ei pe sticla. Desi, sunt convinsa ca dupa ce imi revin din shoc, imi voi sfatui si peretii sa se intoarca cu spatele…thx good, NU EXTASY, NU POPEASCA!!!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube