ziaristi update…

Gaozarul a fost concediat de la Curentul.
Jurnalistul Ovidiu Zară, cel care l-a acuzat, recent, pe şeful statului că l-ar fi numit “găozar”, a fost concediat de la cotidianul “Curentul” din postul de redactor-şef adjunct, unul dintre motivele invocate pentru acest gest fiind restructurarea postului pe care lucra. Surse din mediul jurnalistic au declarat însă pentru MEDIAFAX că motivul real al concedierii lui Zară, care ocupa funcţia de redactor-şef adjunct în redacţia cotidianului amintit, ar fi participarea acestuia, sâmbătă, la Sinaia, la botezul copilului lui Ovidiu Tender.

Ziaristul care a gasit documente secrete pe Internet, pus sub învinuire
Ziaristul care a descoperit documentele cu caracter secret postate pe Internet de un ofiter din IPJ Hunedoara a fost pus sub învinuire de procurorii DIICOT Hunedoara, dupa ce doi ofiteri ai BCCO Alba Iulia au încercat sa-l ancheteze ilegal, fara sa-l informeze ca exista o plângere împotriva lui. Acest lucru s-a întâmplat în conditiile în care politistului care a postat pe Internet documente secrete i-a fost diminuat salariul pe trei luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Răzvan comentează şi el…

Vai, ce frumos o să arate în raportul de ţară. Înca 100 de ziarişti bătuţi! Încă 20 de ziare aservite…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

4 comentarii

 1. Democratia e o chestie relativa.Nea Nicu’ ftw!

  00
 2. Pai e vina ziaristului ca ala le-a pus pe share? Ce e pe share e de domeniul public (cel putin teoretic 😛 ). Fucking retards!

  00
 3. hmm da si ziaristu ala chiar a pus botu ca documentele alea sunt secrete? Daca as descarca ceva de pe dc++ si ar zice “DOCUMENTE STRICT SECRET ALE SRI” nu prea as pune botu.. Ma rog vad ca in cazul asta documentele alea chiar ERAU secrete.. DA si gaboru ala ori a facut asta din prostie ori intentionat.. Poate a pus tot folderul la share ca sa poate intra pe un anumit hub… lol. Dar nah daca lesi pe politisti sa plece acasa cu documente secrete practic ii invitzi sa devina informatori.. Acest lucru sa intamplat si in USA si ziaristul a fost arestat. Eu cred ca au dreptate domnii sa aresteze pe ziarist pt ca cineva a facut o “greseala” si a publicat acele documente dar ziaristul nu trebuia sa profite de aceasta “greseala” si sa dezvaluie aceasta informatie.. (Inchipuietzi ca un raport secret al S.I.E. cade in mana unui ziarist, si ziaristul publica raportul in ziar. Iar acel raport face referinta la nush ce activitati are S.I.E. prin Rusia. Eh si Ambasadorul Rusiei citeste ziarul si vede si trimite la Moscova. Rusii fac o investigatie si Aha!!.. deci cutare e spion.) Intelegetzi la ce ma referesc?

  00
 4. ce cauta pe dc++ ? doar nu descarca soft pirat domnul militian ? 🙂

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube