WLW Backup

Primul lucru pe care îl pierzi la reinstalare de Windows sunt setările. Eu nu am multe. Tema customizată, xnview, Mozilla. Și Windows Live Writer, cu care scriu pe blog. Pentru care nu există soluție, decât backupul manual. Azi, după ce am bulit Vista și am pus 7, a revenit problema. Mă rog, una din ele. Nu îmi apăreau tagurile în WLW. După o jumătate de oră de săpături prin google, am găsit WLW Backup, am făcut backup de pe celălalt laptop și am pus pe cel de lucru. Programul salvează și templateurile blogurilor, ceea ce e cu siguranță un plus.

http://wlwbackup.codeplex.com/

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Faza cu tag-urile care dispar e evident un bug. Isi revine cu un Update Account Configuration (Blogs > Edit Blog Settings).

  00
 2. La mine a mers asa la 3 bloguri diferite. Oh well, e doar software, nu stiinta exacta.

  Poate ar merita sa incerci sa stergi de tot blogul din WLW si sa-l adaugi din nou data viitoare cand se va intampla. Pentru ca se va intampla, eu am patit de mai multe ori si s-a rezolvat de fiecare data la fel.

  00
 3. Mozilla se transfera usor de pe un sistem pe altul copiind cele 3 folder-e:
  C:Program Files (x86)Mozilla Firefox
  C:Users{user}AppDataLocalMozilla
  C:Users{user}AppDataRoamingMozilla

  O aplicatie utila pentru instalarea „in masa” a celor mai uzuale programe se poate obtine de pe http://www.ninite.com, care iti pune la dispozitie un executabil ce iti descarca si instaleaza automat programele bifate. Nu instaleaza toolbar-uri sau alte rahaturi care mai scapa de obicei unui user neavizat.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.