widget de vreme pe desktop

Am văzut că e foarte trendy să ai o extensie de firefox sau un widget de yahoo sau altceva care să îţi arate cum e vremea acum şi cum va fi vremea mâine si poimâine şi luna viitoare. Ia uite, unii chiar fac un top cu din astea.

Să vă explic de ce e o prostie.

1. Vremea se poate afla foarte uşor. Metoda e antică. Se numeşte fereastră. Te uiţi pe geam în sus şi vezi dacă plouă sau dacă ninge. Simplu, nu? Nu ai nevoie de un widget care să îţi arate nonstop cum e afară, pentru că…şi aici vine partea interesantă…nu eşti afară. Eşti în casă. Ai nevoie să ştii cum e afară când ieşi din casă.

2. Revenind la nevoia artificială de a fi mereu informat. E simplu. Când ieşi din casă, te duci la computer, intri pe un site cu prognoza meteo, şi din 3 clickuri afli cum e vremea acum, cum va fi în seara respectivă, mâine şi peste 12 zile. E extrem de simplu. Nu îţi trebuie widgetul lu’ peşte pe ecran cu updateuri la minut. Şi e valabil şi pentru unele siteuri, cele mai multe care nu sunt de ştiri, care îmi detectează ipul si îmi afisează cum e vremea la mine în oraş.

3. De obicei, ăia atât de interesaţi de vreme stau în casă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. that was uncalled for :|

  eu tin widgetu de la yahoo pe desktop doar ca sa vad cate grade sunt afara cand plec, sa stiu daca o sa mor de cald sau doar o sa transpir cu galeata :)

  si oricum prognoza pe 5 zile e varza, in 90% din cazuri nu o nimereste … cel putin in zone unde stau eu, asa ca s-ar putea sa fie si o chestie trendineza pt unele persone …

  00
 2. In Bucuresti Yahoo isi face bine treaba, si daca lucrezi afara si e important sa stii daca ploua peste 2 zile sau nu, widget-ul de la yahoo este un ajutor.
  In constructii este util si daca l-ar folosii si cei de la asfaltari poate n-am mai vedea atea asfaltari facute fix in ziua din saptamana in care ploua.

  00
 3. Adica nu-nteleg, tu incerci sa inveti geek-imea sa se uite pe geam pentru vreme?:) Windows are so’ 95:))

  Mai degraba le vorbesti de tricoul care iti afiseaza vremea in mai multe locuri pe glob, conectandu-se wireless la retea :)

  Bine ca ai tu ce vedea pe geam de acolo de la tine :P

  00
 4. bullshit

  00
 5. Era un banc si zicea cam asa:
  1: Dude ai vazut ce ninge afara?!!
  2: Da link sa vad.

  00
 6. Pe un sistem multi-monitor, cu mult ram si procesor modern, unele widgeturi se pot dovedi utile, fara a incetini sistemul

  00
 7. Eu am Click Weather si e foarte tare. Ai si weathersat cu toata europa fara sa dai nici un click.

  00
 8. e aiurea … de ce sa dau 3 clickuri cand pot sa.mi arunc ochii pe desktop sa aflu in ce stare e vremea in clipa aceea, gradul de umiditate, puterea vantului si alte aiureli :-d

  eu am yahoo widget si s.a comportat foarte bine, in unele cazuri a fost mai exact decat la tv :-))

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.