Un webinar bun pentru cei interesați de finanțări și startup-uri

ROCA X, compania grupului Impetum este prezentă la ediția 2020 a Techsylvania, o ediție „from home”, dar unde organizează un workshop super util, pentru cei care sunt interesați să afle care sunt etapele din viața unui starup, from zero to hero.

Astfel, dacă ai un startup sau o idee, intră aici, stai cu ochii pe ce spun speakerii de acolo și poate vei afla tot ce ai nevoie ca să crești sau ce trebuie să faci pentru a convinge un investitor să-ți dea banii de care ai nevoie.

Accesul este liber, la linkul de aici.

Happeningurile de genul ăsta sunt super utile pentru startup-iștii de la noi, că nu trebuie să mai caute finanțare direct afară, ci pot vorbi cu ROCA X și să-i prezinte unor investitori locali. Este îmbucurător să vedem că apar din ce în ce mai mulți oameni din business-urile clasice care sunt dispuși să investească în zona de IT sau tehnologie. Avantaj noi, oricum ar fi!

rocax-techsylvania

(articol sponsorizat)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

21 comentarii

 1. Esti on fire, Mister. pas cu pas si vine si Subaru ala nou..

  Comentariu apreciat.819
 2. Aaaa… vad Voicu Oprean si zic pas.

  Comentariu apreciat.283
 3. Da, si domnul Szekely de la BT, e super serios.
  Intr un interviu indemna clientii sa ii trimita mail cu anumite probleme legate de banca. Zis si facut, doar ca in 5 luni de zile nici macar nu a binevoit sa raspunda sau sa puna pe cineva sa raspunda la solicitare. Indiferent care ar fi fost raspunsul…
  Pas!

  Comentariu apreciat.437
  • zi merci ca nu ti-a luat bani ca ti-a citit emailul. BT are comision la incasare :))

   Comentariu apreciat.583
  • A, daca il dau pe Szekely afara, isi permit 5 programatori si fac aplicatia aia BT Pay sa primeasca mai mult de 2 stele in appstore.

   Comentariu apreciat.375
  • Chiar ai trait cu impresia ca un director de banca sta sa citeasca balarii de mail-uri ? 😀

   Indecis. Tu ce zici?2010
  • Daca scriai si tu in mail ca vrei bani sa te duci la Amsterdam sa ii spargi pe droguri, iti raspundea tot internetu’

   171
 4. Am vazut Beez, mi-am pierdut orice interes… Am avut curiozitatea sa o instalez, am vazut ce-ti cere sa stie si era „no no”, dar e nici cu matanii nu scapi de contul la ei (dupa luni de zile)

  01
 5. „Happeningurile de genul ăsta sunt super utile pentru startup-iștii de la noi”

  Pe bune ca tu ai scris asta, Zoso? :))

  Comentariu apreciat.304
 6. Sunt super utile… pentru cei care au deja pile. Altfel doar sa ai un noroc extraordinar sa fie beti pula si sa-ti semneze contractul.

  Arata-mi tu mie roman care n-a avut pile, a venit cu 10% avans (bani castigati cinstit) si un plan de afaceri solid, si care chiar a primit finantare.

  63
  • radu georgescu? daniel dines? cristi dascălu?

  • radu georgescu facea afaceri in un programator aici era de 5 ori mai ieftin ca in vest. si bine pregatit. Dines nu e de capul lui acolo e doar de fatada. iar cu dascalu am ras.

   sa-i vad eu pe unul din leii aia ca finanteaza o fabrica de module electronice (cu bani de la ei si UE). o fabrica de leduri. ceva. nu „clever taxi, facem si vindem”
   ah, stai…

   21
  • Pentru cazul lui Radu Georgescu as fi dispus sa conced (desi ramane problema banilor de finantare castigati cinstit… dar sa trecem peste, erau totusi anii 90). Oricum, ce a facut el atunci nu poate fi replicat in ziua de astazi, din multe motive (financiare, sociale si legale).

   In situatii similare lui Daniel Dines sunt multi „patroni” din IT in RO.

   Zic de oameni care au plecat afara in anii 90 revenind cu parteneriate de outsourcing (a se vedea Ubisoft, EA Romania, s.a).

   Cristian Dascălu pare sa fie un Daniel Dines mai libertin. Caruia nu i-a prea iesit pasenta, sau n-a vrut el sa stea sub corporatie (dar ma indoiesc).

   Nu spun ca oamenii astia nu au muncit sau nu sunt inteligenti. Spun ca afacerile lor nu au fost pornite „cu bani romanesti” si cu atat mai putin „din banii propri”.

   Felicitari lor ca au avut previziunea necesara pentru a profita de sansa pe care anii 90 le-a dat-o romanilor intreprinzatori.

   Dar nu vad cum ajuta asta programatorul de 20 de ani care a intrat acum 10 ani in industrie iar cu banii stransi vrea sa incerce propria afacere la 30 de ani.

   Si presupunem ca omul nu are pile si vrea sa fie, pe cat posibil, cu actele in regula, cu darile si taxele platite. Nu ca in 2000-2008 cu pfa pentru fentat impozite si taxe, s.a. :))

   In plus aici vorbesc doar de software, ca in „industria” „hardware” (ce-a mai ramas pe la noi) e plin de securisti de pe vremea lui nea Nicu’. Pretenii stiu de ce.

   11

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube