Watchdog

pui_de_leu

Din toata harababura asta cu clientii nemultumiti ai bancilor, care se organizeaza si se indeamna unul pe altul sa dea bancile in judecata ar putea izvora un lucru bun de tot. Ar putea aparea o asociatie care chiar sa monitorizeze si sa ofere ajutor si consultanta oamenilor care au probleme cu bancile. Una reala, cre sa faca gargara, care sa aiba avocati si care sa faca treaba, nu OPC sau Asociatia de Tocat Bani Publici Degeaba.

Desigur, dacă nu îi dezbină banca înainte.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Cine e fraier sa se ia de banci, sa nu mai mance si gura lor ceva?

  Adevaratul caracter il cunosti cand te opui cuiva, cand toata mierea si vrajeala dinainte se transforma in venin…

  00
 2. Asa ceva are si stimabilu Urban Iulian din cate stiu nu? :)

  00
 3. @adspedia:Gresit! Urban are o firma de recuperatori de creante. Adica o gasca de fosti “valutisti” reciclati si cativa avocati care actioneaza la periferia legii. El cumpara creante de la banci si le recupereaza cu forta, cu intimidare! Pastreaza procentul cuvenit iar restul il returneaza bancilor. Deci lucreaza pentru banca nu pentru client.

  00
 4. la fel (dar mult mai dramatic, desigur, e şi situația bolnavilor cronici; teoretic au dreptul la îngrijire gratuită; practic, trebuie să apeleze la ajutor; vezi cazul unui tînăr artist în această situație pe: /desprecancer.wordpress.com/2017/09/03/iar-saxofonul-va-cinta-din-nou/

  00
 5. In mod sigur vor aparea disensiuni si in cadrul acestor grupuri!

  00
 6. Romanul este prea fricos ca sa duca un proces de genul asta la bun sfarsit. Dar o asociatie e de bun augur. OPC-ul toaca banu aiurea. Cred ca doar cu televiziunea ies din birouri. De sarbatori, cand se taie porcul!

  00
 7. @vizy: Te asigur că OPC-ul este toată ziua (de lucru) pe teren. Ce şi cum face însă acolo, asta e altă poveste.

  Puţine sanse să apară în România asociaţii de genul celor la care visează Zoso. Acesta nu este un popor care să înţeleagă importanţa binelui comun.

  00
 8. in urma cu doi ani titi imbecilii stateau la coada sa ia al treilea credit cu buletinul. se duceau la opc sa reclame ca nu-i da creditul mai repede ca nu poate sa stea fara plasma … :lol:

  00
 9. leul ăla e reclamă mascată la ING! :)

  00
 10. Cu “izvorâ”-ul ăsta al tău mi-ai adus aminte de circul care, deşi venea în fiecare an, avea un banner mare la intrare: “Pentru prima dată ân oraşul dumneavoastră”…

  00
 11. NOU
  #12

  Ma indoiesc ca romanii se vor mobiliza prea repede..

  00
 12. ….si uite ca s-au mobiliazat, deja pe yahoo sunt grupuri de oameni nemultumiti de banci
  Maine am inteles ca deja clientii de la RBS se duc peste banca la ora 17, la sediul principal, isi fac spuse nemultumirile pe grupul lor de yahoo.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.