VoxPublica, visul lui Buşcu pus în practică de Stanca

Mai tineti minte ideea aia stupida a lui Buscu de a transforma Cotidianul intr-o foaie plina de comentatori? Si pe care Buşcu a aruncat-o cateva zile mai tarziu, motivand ca era proasta?

Ei bine, ea se vrea pusa in practica pe online. VoxPublica.ro e adresa unde se vor aduna mintile luminate ale trustului Realitatea pentru a produce un continut pe care nu multi il vor mesteca.

La acestia se adauga editorii coordonatori ai proiectului si alte nume importante din jurnalism si blogosfera romaneasca.

Tare curios, in afara de Simona Tache si Ioan T Morar, care au inteles destul ce bine ce e blogul si ce presupune publicarea de editoriale pe internet, care sunt numele alea importante din blogosfera? Turcescu? Patrasconiu? Altii care au bloguri mari doar daca sunt linkuiti de ziare?

E o chestie facuta pe genunchi. Perfectibila. Si relativ inutila. Pentru ca 90% din aia care scriu acolo au contribuit la moartea Cotidianului, cu opiniile lor "mestesugite". Ironia face ca ei sa fi uitat ca au fost vox populi atunci cand primeau camionul cu salariul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Vox populi, vox Dei. Sau mai bine spus „box populi, box Dei” :)
  La fel ca ş politicienii, majoritatea jurnaliştilor ăşi aduc aminte pe cine reprezintă doar când le convine şi le este necesar.

  00
 2. Eu nu intleg interesul asta pentru mass media ce se intampla analiza ar trebui centrata mai mult in jurul lucrurilor pe care le poti controla nu a porcariilor … parerea mea …

  risipa de energie …

  00
 3. Stai linistit, ca se gaseste cine sa ii citeasca. Asa e mereu…

  00
 4. Dacă poartă semnătura iRealitatea, oricum nu prezintă nici un interes. O să fie doar o nouă platformă de lovit în Băsescu. Nu că mi-ar i prea simpatic marinarul, dar sunt superscârbit de rahatul vântu-felix

  00
 5. Mie emisiunea Fetzele Cotidianului imi placea f mult

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile