Vom munci până la 65 de ani

Vom munci pana la 65 de ani. Pensie privată. Economii. CIne are urechi de auzit si vointa, n-o sa munceasca pana la varsta aia, se va pensiona mai devreme si va trai bine mersi din economii.

50% dintre români iau micul dejun. Restul cumpără Libertatea, Click sau săniuţă, ca sunt mai sănătoase decât mâncarea.

Impozitele pe masini, cifre. Prea complicat pentru Vlădescu, că lui nu îi iese nimic la faza asta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. NOU
  #1

  Nu, nu, cei care nu iau micul dejun se trezesc direct la ora 14:00, ca au fost mahmuri seara trecuta.

  00
 2. Normal, pensionare la 65, speranta de viata ~72… Plateste statul mai putina pensie 😉

  00
 3. Mare prost am fost ca nu m-am dus in armenia cand mi-o zis nasu’… Frecam ceatarna (la propriu) toata ziua, mai prindeam o misiune de frecat ceatarna prin Irak sau Afghanistan si la 55 de ani eram boier cu superpensie… Partea cu militarii si politistii pensionati la 55 de ani e inca o galusca acceptata si inghitita de noi… Deh… “to protect our way of life” si “to serve, to protect”… Aoleo asta e la americani. Nu conteaza. “To protect our way of life” se aplica foarte bine si la militarii/politistii nostri…

  00
 4. Nu e relevanta speranta medie de viata, ci speranta de viata la 65 de ani. Vedeti aici: http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/MassMedia/020210speranta_de_viata2008-2025.pdf
  Unde mai pui ca desi varsta STANDARD va fi 65 (acum e 63m/58f), in prezent varsta MEDIE REALA este de 54-55. Restul: pensionari anticipate, pe caz de boala, etc. Nu deschideti subiectul, ca e mult de spus :))

  00
 5. Offtopic: mai știe cineva ceva de cazul Popoviciu? Că tot vorbeam de vești bune.

  00
 6. Chiar , ce ar merge o saniuta acum

  00
 7. Si isi imagina cineva ca va reusi sa iasa la pensie pe corecte? Banuiesc ca varsta medie a celor care citesc acest blog e de aprox. 30 de ani. Masura cu 65 de ani va intra in vigoare in 2030, adica vom avea cam 50 de ani, deci inca 15 ani in care se mai poate mari varsta de pensionare daca e nevoie si daca nu se moare suficient de repede. Asa ca va dau un sfat. Nu va bazati ca o sa luati pensie. Porniti de la premiza ca nu o sa vedeti 1 leu din bani cotizati la fondul de pensie si faceti-va planuri in asa fel incat la 50 ani sa fiti liberi fara ajutorul statului sau al altcuiva.

  00
 8. eu am gasit 68 la barbati si 72 la femei, sursa?

  00
 9. NOU
  #10

  Eu nu cred ca prindem 80% dintre cei sub 25 de ani acum nici un leu din pensie, nici aia de la stat nici prostia aia de pensie privata, sau cum s-o numi.
  Cei care nu iau micul de jun, au “papat” bine la 12 noaptea 😀

  00
 10. Cei cu varsta de peste 50 de ani n-au nici-o sansa sa acumuleze ceva la pensia privata. Vor muri cam la 60-62 ani, in serviciu. Altii se vor imbolnavi de lene la 48 de ani in cardasie cu un escroc de doctor.

  00
 11. Cei care nu isi iau micul dejun poate incep serviciul la 6.30 dimineata. Incearca tu sa iei micul dejun pe la 5.30, pe intuneric si sa imi zici si daca ti-e foame la ora aia.

  00
 12. Lapte si fructe? Sa manance dumnealor nutritionistii lapte si mere sau portocale la micul dejun ca sa aiba o zi productiva la buda.

  00
 13. NOU
  #14

  Ideea e sa si ajungem la 65 de ani…

  00
 14. Pe zf, la al doilea articol e o reclamă care nu se închide.
  Ii dau inchide, ea apare iar şi iar şi iar … WTF?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.