Au avut o campanie recent cu sosurile lor cu niște oameni care se pricep la vorbe și la grătare, au mers pe nișat, nu pe generaliști. Ar fi fost mișto să facă și cu foodies care folosesc ieftinăciuni, să le învețe că la sosuri e ca la machiaj, calitatea costă.
Revenind la sosurile Hellmans, sunt bune, doar să nu le țineți prea mult afară din frigider.
Samourai de la MegaImaje ftw.
dulceata de ardei iute homemade
Alea din spate nu sunt Heinz?
Hellmainz – se vede Heinz de la focalizarea mai proasta
daca sari cu banul pariez ca vezi orice marca vrei
Are multe Euri?
Care din ele? Mustarul de exemplu nu are dar ketchup-ul are un singur e. Banuiesc ca te descurci si tu sa numeri e-urile pentru restul.
Intrebare la radio Erevan:
Ce au facut moldovenii cand au aflat de E-uri? Le-au inlocuit cu I-uri!
Lol, pare trolaj.
Anyways, eu sunt mare fan Heinz – am doua feluri de mustar Heinz in frigider (fi-mea de ~2 ani mananca mustar cu orice), am si doua feluri de ketchup Heinz, iar de curand am incercat si maioneza Heinz pentru ca mai pun la cate un dressing. Nu as face salata beouf cu ea, dar la dressinguri e ok.
Să te mai aud că o iei în râs pe Bianca Drăgușanu.
maioneza de la hellmann’s e nebunia lu’ salam. ea si samouraiu’ de la mega ruleaza fin.
Superb Helmanu în(tr-o) fotografie. Dar oamenii ăia care se pricep la vorbe și la grătare, nu ar fi mai cinstit să se recomande bucătari? Că așa pe subiect, gravitez prin zonă și e cam așa nu știu cum să te recomanzi Chef.
Samourai de la Mega rupe, dar daca vreti sa va faceti acasa, mai simplu, mai sanatos si la fel de bun, amestecati sos Sriracha cu maioneza Hellmans. Ambele au mai putine ingrediente nocive fata de Samourai.
Ba , sosurile nu trebuie tinute in frigider! e normal la temperatura camerei, dupa ce l-ai desfacut consuma-l in 3 saptamani ! Il cumperi dupa raft, il ti la temperatura normala. Il cumperi din figider il pastrezi in frigider.
Eu zic să citești eticheta înainte. Și pe Hellmann’s și pe Heinz scrie „A se păstra la frigider după deschidere.”
Și logica este următoarea: produsele pleacă sterilizate/pasteurizate din fabrică, unele în atmosferă protectoare (adică fără oxigen). Odată desfăcute se și contaminează cu bacterii și primesc acces la oxigen. Dacă le mai ții și la temperatură ambianta tocmai ți-ai făcut o cultură bacteriană.
Dar tu poți să faci cum vrei…
Uau…. si nu ai ficatul tandari de la maioneza tinuta afara? Mai ai ficat? Nu imi vine sa cred ce am citit.
Toto, e clar ca daca il cumperi „după” raft poti să-l tii afara. Depinde totusi de raft… decât zic.
Mult prea multe minusuri de la oameni care cred ce scrie pe eticheta. Eu tin tot la frigider de obicei, dar am mai lasat cate un sos saptamani prin bucatarie si era foarte ok. Cred ca unii inca traiesc cu iluzia ca industria alimentara si industria chimica nu sunt acelasi lucru. Nu-i blamez, as vrea sa fie asa, doar ca nu e asa. Maioneza care nu se strica o luna nu exista, exista altceva, care arata relativ similar, dar nu e maioneza.
New York Deli Style de la Heinz banuiesc ca e pus pe post de contra exemplu? Nu am nimic cu Heinz, chiar sunt buni, dar mustarul ala e cea mai infecta chestie de mancat cu cei mai expirati crenvusti de pe planeta. Banuiesc ca merge cu branza portocalie de la americani si cu 4 litri de cola.
Nu ți-au văzut canalul de YouTube probabil, ca te contactau și pe tine :))
Sunt niste cacaturi toate – sunt super bune , dar sunt mizerii . Contin nimic cu nimic :))
Zicea mai sus cuiva ca-i place Samourai de la Mega – e simplu .
Maio rapida de la chef Michel Dumas (putin nebun mosul dar e fenomenal) .
Ulei , ou , sare , piper , o lingura plina de mustar si niste PIRI PIRI (juma„ de lingurita ) si-ti iese acelasi sos Samourai (aka Dristor iute) natural, plin de mai putine mizerii.
trebuia sa fie si unul de asta
Cel mai bun sos il faci acasa in maxim 5 minute fara extra zucker. Sunt curios cat zahar au sosurile astea.