Vodă Harry Întâiul!

Înălțimea Voastră Regală,

Într-un moment de grea cumpănă pentru țara lor, țară care v-a primit cu pâine, sare și Cola de la non-stopul din Viscri, ca pe un mare prieten și cetățean al ultimelor ei părticele de suflet nealterat, un grup de patrioți români îndrăznește să vă tulbure serenitatea cu o umilă rugăminte. Rugămine care, dacă Înălțimea Voastră Regală, în nobila Ei înțelepciune, ar avea mărinimia să-i dea curs, ar putea reprezenta un punct de inflexiune în Istoria României, a Europei, a întregii Lumi moderne și a campionatului nostru de fotbal. Nu glumim deloc!

Iată ce vrem să vă cerem.

Ei bine, nu-i vorba, așa cum ați crede, de bani. Vă cerem doar încuviințarea de a-l elibera pe fiul Vostru, Prințul Harry de Wales, de orice sarcină succesorală la tronul Regatului Unit și de a consimți posibila sa înscăunare pe tronul României.

Continuarea aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. E doar un pusti. L-ar trage astia din guvern in piept si l-ar minti constant. Cand o fi mai mare si noi om avea Parlament cu 300 de porci doar ar fi o idee buna.

  00
 2. @Alex: porci vietnamezi mah ca aia nu put asa ca astia romanesti

  00
 3. O ce bine ar fi…

  00
 4. Da’ ce, nu-l avem pe Mihai I? Având în vedere că a fost forțat să abdice, cam toate regimurile care au urmat după abdicare au fost ilegale. Dar ne e frică…

  00
 5. Mihai I era slab si cam incompetent la orice in afara de masini de curse cand era tanar. Acum ca e batran crezi ca brusc a devenit capabil cand de-abia merge?

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.