Virgulele de la EVZ se întoarce

Oare dacă le spun că scriitura de ziar e diferită de cea de agenţie, o sa creada ca ma dau destept sau ca i-am injurat de mamă? Sau să le spui direct că sunt proşti că nu ştiu să scrie?

evz_agramati

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

 1. nuuuuu intre subiect si predicaaaaaat [first blood]

  00
 2. le spui direct ca sunt prosti!

  00
 3. ioi ce hâd sună…

  00
 4. Oare cum sunt angajati cretineii astia de la ziare?

  00
 5. Ooo ai html. Numai bun
  Banii , sa curga ca prostii e multi.

  00
 6. Se intoarce, ca este multe :D

  00
 7. Ma gandeam eu :D

  00
 8. Haha, virgula intre subiect si predicat, N1 !!

  00
 9. Si pe print e de multe ori la fel. Citeam o data un interviu la EVZ unde nu se hotarasera daca intervievatul e un EL sau o EA, deci iti dai seama cam ce natie de scribalai au pe acolo.

  00
 10. Siteul evz e o mizerie de nedescris, e plin de greseli, de cuvinte scrise aiurea sau lipsa, de typos… Devine din ce in ce mai greu sa-l citesti. De ce naiba nu sesizeaza nimeni de la ei din conducere? Asa se fac lovelele pe presa online?

  00
 11. zoso eu am dat o stire despre continuarea avatarului acum 3 saptamani si astia de la evz o dau azi. asta arata cat de profi sunt. la fel si cu virgula, sunt foarte profi

  00
 12. Ca daca tot ne dam mari literati, sa remarcam ca nu e o virgula intre subiect si predicat, ci una in minus, dupa cuvantul azi”. doar ca Zoso nu face absolut niciun comentariu, el nu spune ca e vreo virgula in plus sau in minus, deci s-a scos. mai fraieri sunt unii care-i comenteaza si care-o baga pe-aia cu virgula intre subiect si predicat.
  Mai observati ca in subtiltlul mult comentat sunt doua litere mancate: „ministrul” in loc de ministrului.

  00
 13. Oh, boy. Uite ca nu-s singurul care observa asta. Am bagat o gramada de comentarii la ei pe site pe tema asta. Uneori virgulele aiurea dispar (dar comentariul nu apare vreodata). De la o vreme insa m-am plictisit si incerc sa-i evit, ca asta-i singural cale de a-i „pedeps”: scaderea traficului. Deocamdata doar cu 1 vizitator, dar poate ca totusi nu-s singur.

  00
 14. zoso, dacă e să luăm la puricat treaba aia de-i spune articol, ghilimele de dinainte de Caţavencu ar trebui să fie deschise, adică „ , nu închise, cum le-au proptit ăia de la evzî.

  00
 15. Azi a mai bagat EVZ-ul o stire cu o unul ce-o stat in dreapta soferitei…in Marea Britanie..dupa care, in urma comentariilor, au corectat si au scris langa soferita, de parca n-a fost nimic, lasandu-i pe cei ce-au sesizat initial sa para caraghiosi.

  00
 16. „Virgulele de la EVZ se întoarce” ????????? Sper ca greseala este intentionata si ironica .

  00
 17. „@Cristina: sunt in ton cu gramatica lor.” acu am observat si eu. Procesez mai greu, ce sa-i faci

  00
 18. Da frate, acu’ vazui si eu ca dupa atatea ghilimele este o virgula acolo, fix intre subiect si predicat. Pfua! Scuzele mele, eu deja ma uitam dupa altele ca la cate sunt nu-ti stau ochii in loc :D

  00
 19. @Cristina: ai sarit ca muta :)

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube