Vîntu iar la pârnaie

E un fapt ştiut că mare parte din poliţiştii români sunt idioţi. De la ăia care stau cu radarul noaptea pe Podul Grant, să ii prindă pe ăia care merg cu mai mult de 40km/h, la ăia care iau bătaie prin sate, la ăia care se întovărășesc cu infractorii, toţi ne-am lovit de incompetenţa crasă a poliţiştilor.

Eh, pe baza chestiei ăsteia, s-a încetățenit ideea că poliţiştii sunt proşti. Numai că, pe lângă ăia de la circulaţie şi şefii de post de la sat sunt şi oameni care fac o Academie şi mai ştiu lucruri. Sunt nişte oameni pe care merită să ii cunoşti şi să ii analizezi mai îndeaproape. Am cunoscut nişte băieţi de la Crimă Organizată şi de la Furturi care m-au surprins  in mod extrem de plăcut.

Cât despre arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu, era de aşteptat. Prostia se plăteşte, statul se întăreşte. Nasol e să dai nişte bani unor oameni ca să te apere de prostii şi să crezi că, gata, problemele tale s-au rezolvat.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. „statul se întăreşte” – cred ca erai ironic aici, nu? :))

  00
 2. N-ai nimerit-o, le trebuia un mic scandal sa se mai descarce romanii de necazuri cu gandul la „ce pateste Vantu”. O sa fie iara liber si ne rade in nas.

  00
 3. Nu ştiu dacă e un lucru bun ca statul să se „întărească” în forma pe care o are acum, cred că ar trebui mai întâi curăţat de corupţi şi corupţie şi după aceea nu are decât!

  00
 4. Cred ca mai degraba scandalul vine de la Cluj. Cu Vantu deja e rutina.

  00
 5. NOU
  #5

  Ca sa se-ntareasca, trebuie sa curga sange [prin el]. Luati cum vreti afirmatia asta, si-n gluma, si-n serios.

  Amu, legat de vanticel, e o fasaiala care nici macar nu pute. Vin alegerile si Basescu trebuie sa agite cheile la maimute. Ca doar n-o sa le arate banana!

  00
 6. ma dau cu capul de pereti si tot nu inteleg.
  Explicati mi si mie va rog.
  Am furat, dat teapa, produs, cateva milioane de euro. Sa exageram: 100 milioane euro. Care sunt motivele pentru care o mai ard prin tara asta avand in vedere ca:
  a) trebuie sa ies din casa cu 10 killeri ca sa nu ma jupoaie lumea
  b) ma alearga politia, dna, parchetul etc.

  retarzii sa se abtina a-mi zice ca nu poate sa paraseasca tara.

  00
  • @Cristian: in altă ţară eşti un nimeni. plus, dacă ai dat o ţeapă şi ţi-a mers, vreui să mai dai alta. şi alta. şi alta.

 7. Spune-mi te rog ca nu crezi ca sov chiar are sa ramana la inchisoare de data asta.E la fel ca intotdeauna : „uitati,l-am prins pe criminal!! hai sa-l jupuim!„ moment in care toata lumea e fericita ca s-a facut dreptate si dupa o luna ala e eliberat..povesti degeaba

  00
 8. Buna asta cu „statul se intareste”

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.