Veriga lipsă: Ceauşescu era mason!

hitler_hipsterAm dat azi peste articolul ăsta, sharuit de cineva pe Facebook. Afirmaţia din titlu, precum şi aserţiunile din text, fac parte dintr-un curent istoric foarte important, numit “rahaturi inutile”. Din acest curent mai fac parte şi “Hitler a fost homosexual”, “Jackie Kennedy a participat la orgii”, “Stalin a avut o singură carte când era mic”, “Ceauşescu a fost homosexual la Doftana” şi “Petre Roman are gât”. ‘

Serios. E foarte important că un dement ca Hitler era pictor, asta explică mai bine de ce a gazat nişte milioane de evrei. Dap. La fel şi cu tembelul nostru. Conta că a fost homosexual, de aia ţinea poplaţie în foame şi frică, aşa fac toţi homosexualii.

Cu ce beneficiază civilizaţia de pe urma unor asemenea cercetări? Înţeleg studiul piramidelor, civilizaţiei mayaşe sau incaşe, căutarea Atlantidei, fuga după animale sau clonarea. Nu înţeleg de ce se mai insistă cu Ceauşescu sau cu Revoluţia de la 1989.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

 1. e un fluture, ce nu intelegi?

  00
 2. PAH are un articol misto despre Stelian Tanase:

  00
 3. Pe cine cacat intereseaza ce scrie stelian tanase?

  00
 4. Problema nu e ca se fac cercetari si studii de genul acesta. In anumite contexte, ele sunt relevante. Problema e cand vii cu o duma din asta, gen Ceausescu poponaut, si o prezinti ca pe descoperirea secolului.

  00
 5. Men, o fi neimportant pentru tine, dar are ceva valoare istorica sau de arhiva. Cand citesti biografia lui C, intre „cizmar”, „ilegalist”, „dictator” s.a. merge si un „mason”.

  00
 6. SI, mai e o chestie interesanta cu „adormirea” lojelor masonice dupa venirea comunistilor (ulterior uzurpata de Ana Pauker & co).

  00
 7. Chiar zilele trecute am aflat dintr-un documentar faptul ca Joseph Goebbels a dat „solutia finala” si chiar a insistat pentru ea. El a si inceput vanatoarea de evrei. Asta nu inseamna ca Hitler nu a avut nici o vina. Ziceam doar ca nu Hitler a avut ideea de a omora atatia evrei.

  00
 8. Cine vrea sa stie, poate sa afle. Cine nu vrea(sau nu poate) face misto, doarme in papuci si voteaza. Importanta este majora, in special daca ai citit niste carti, putand sa faci legatura intre istorie si prezent.

  00
 9. Who the fuck cares anymore….

  00
 10. ai dreptate. e extrem de important. de aia tu nu iti dai numele, că peste 10 de ani cineva va face legătura intre comentariul tău aici şi faptul că ai aruncat in aer clădirea parlamentului.

 11. Ar fi interesant totusi sa se afle ce s-a intamplat in dec 1989 inainte sa moara sau sa se imbolnaveasca toti care erau in posturi cheie…tine totusi si de prezent si nu are legatura cu ce-si bagau in fund liderii.

  00
 12. Ultima data cand primeam gigei in Loja, parca primeam doar d-aia inteligenti. Sigur n-am primit un cizmar analfabet.

  00
 13. „Înţeleg studiul piramidelor, civilizaţiei mayaşe sau incaşe, căutarea Atlantidei”

  Aaah, ce studiu al piramidelor si al alora? Ca deja se stie cam totul despre ele. Numa astia dusi cu paranormalul le mai „studiaza”. Iar Atlantida e o idee de-a lu Plato, nu a avut niciodata vreo baza reala. Is la acelasi nivel cu tampeniile gen ceausescu si masoneria…

  00
 14. Nu poti sa lasi la o parte ce s-a intamplat in ’89 atata timp cat unii gen Iliescu se bucura de o viata linistita.
  Momentul ’89 este foarte important daca vrem sa facem ordine si dreptate in ograda.

  00
 15. chiar asa, cu articolul asta mi-ai adus aminte ca NU am mai intrat de ceva vreme pe:

  acolo e adevarul pt toti cei care il cauta :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube