Vedetele tampesc publicul

Celebritatile sunt persoane care influenteaza comportamentul admiratorilor lor. Din pacate, spune un grup de cercetatori britanici, aceasta influenta e, de regula, negativa si prosteste publicul.
Psihologul Philip Drake, profesor la Universitatea Paisley, din Scotia, a sustinut o conferinta de presa in care a dezbatut neajunsurile create de idolatrizarea vedetelor. “Foarte multi oameni simt nevoia sa evadeze din cotidian si incearca sa traiasca experientele de viata ale vedetelor”, sustine specialistul.

ROMANIA ARE VEDETE INCONSTIENTE
Cunoscutul psiholog Bebe Mihaescu ne-a declarat: “Vedetele de cele mai multe ori nu isi dau seama de cat de mare este impactul pe care il au asupra admiratorilor lor. In inconstienta lor, se bucura ca sunt imitati. Daca un actor cunoscut sta picior peste picior si fumeaza la coltul strazii, a doua zi 50 de mii de adolescenti vor face acelasi lucru fara sa mai tina cont de altceva.

Ziarul, 16 sep 2005

Inlocuiţi admiratori şi fani cu idioţi fără mine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. e cu dus si intors toata treaba, ca pana la urma faci cum te taie pe tine capu’ nu pe tanti sau nenea care apare la teo !

  00
 2. Bebe Psihologu e un retard.

  00
 3. asta stim 😀
  dar apare la televizor, deci se presupune ca are o parere “pertinenta”

 4. ppnar iubit de femei.asta e bebe psihologu’.citeste si plagiaza cartile altor psihologi (de succes ) din alte tari..si vine si isi da el cu parerea..cat despre copierea vedetelor..cam asa e..dar aia care o fac ..vb ta…idioti fara minte.

  00
 5. si hai sa mai spun una…de aparut la televizor mai apare si gigi becali..si un adrian minunat..si mai sunt o multime…..dar asta nu inseamna ca trebuie considerati pertinenti.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube