vă reamintesc că vali bârzoi e jurnalist

Dupa ce a înghiţit cu plăcere de pe urma debitării de tâmpenii, bunul meu pretenar de la Capital nu se jenează să bage în foaia care îi dă să mănânce ce citeşte pe aici, fără sursă evident. Că aşa se face presa.

10 mil. de euro este valoarea pe care o dau unele surse din piaţă pentru tranzacţia în care Asesoft Distribution a preluat 51% din acţiunile celui mai mare retailer online autohton, eMag.

Punem pariu că el ştie din altă parte informaţia, precum cocoloşii de la standard, şi dacă ar fi luat-o de la mine ar fi citat sursa?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

 1. La ce „jurnalisti” exista ca produs al unor scolitze de 6 luni, nu ar trebui sa ne miram..

  00
 2. Hmmm…Asesoft…. se pricep la afaceri, mai ales cu primaria din Ploiesti! si despre jurnalisti? aceeasi parere ca despre gipsani!

  00
 3. Sincer, cred că a sosit timpul să nu te mai miri. Ăștia sunt, n-ai ce le face.

  00
 4. off@demaio: mai esti suparat pe Joey?! l-ai abandonat pe bietul eftimie; si era coplesit de emotiile discursului romanesc al tov. DeMaio! :)

  00
 5. eh..inca nu te-ai obisnuit ca majoritatea celor din presa sunt jeguri? iar singurele lor idei sunt unde sa se duca sa mai ia o spaga? trist..

  00
 6. mai bine da-i untelefon sa vezi daca e in stare macar sa dea o bere

  00
 7. Zoso, nu esti ziarist. Nu esti agentie de presa. De ce te-ar cita?
  Cand vei scrie peste 5 luni ceva despre moartea lui Michael Jackson vei spune: MJ care a murit acum 6 luni (cf mediafax care citeaza Reuters, citând Los Angeles Times) ?

  Cmon, faptul ca ai scris ca e soare afara acum 6 luni nu inseamna ca vei fi citat FOREVER de asociatia meteorologilor amatori din Kansas.
  Fa-ti agentie de presa sau blog cu parola.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile