V-aţi enervat pe Burger King?

Toată lumea a văzut mizeria aia denumită “viral video” de WhooperVirgins, nu? Bun. Lumea din curul pământului n-a văzut hamburgeri. N-a vazut nici iPhone sau şaorma, deci e o descoperire genială. Dar v-aţi enervat, da?

Ei bine, de anul viitor vă puteţi enerva în 10 noi restaurante Burger King. Pe bani. Deschise nu în locaţiile cu ţărani de la sate care n-au văzut hamburgeri, că aia n-au bani şi nici nu mănâncă mizerii, ci în locaţiile cu ţărani de oraş, care, fuduli nevoie mare, îşi vor scoate prietenele la un hemburgăr din ăla bun, cu euri, la burgăr ching.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. DIn punctul meu de vedere, fastfoodurile sunt o budă iar hamburgherul un căcat. Aşa că eu mi-s sigur că dau prin Burger King.

  Da’ care specialistu’ pieţii lui peşte i-a convins pe ăştia că ar avea succes când nici McDonald’s nu mai are?

  00
 2. Eu nu inteleg de ce s-a suparat lumea pe “viralul” ala. Doar pentru ca erau in el prezenti romani care nu mai vazusera cheftea in chifla in viata lor ? Sa fim seriosi, in aceeasi situatie e si bunica-mea care a trait trei sferturi de viata in Bucuresti. Nu mi s-a parut nimic defaimator sau ofensator sau mai stiu io ce. Sau poate statutul dat tichia noastra de margaritar ne impiedica sa aparem in acelasi clip cu niste tailandezi sau niste groenlandezi.
  @armamortala – nush in ce zona a tarii traiesti tu dar in Bucuresti mecdonalsurile-s pline ochi pe la niste ore (ca sa nu mai zic cat de pline-s McDrive-urile)

  00
 3. N-au decât să deschidă 10,000,000,000 de fast-food-uri. Nu or să mă prindă pe acolo. Că ei le spun pompos restaurante e problema lor. Dar e fals. Dacă e restaurant de ce nu au ciorbă de burtă şi ceafă de porc la grătar? :))

  @jollyca: faza asta e ca aia cu: întâi te scuip şi-apoi te pup…

  00
 4. Nu ar avea de ce sa te inerveze o pravalie care vinde pite si mici la coltul strazi. Asa cum o sa vina tot asa o sa si plece.

  00
 5. Nu, nu m-am enervat. Chiar m-am amuzat. Cred ca reclama la Burger King si ale sale Whoppers genereaza mai mult trafic pe google dupa “Romania” sau “who the f*** is Romania” decat orice campanie initiata de orice guvern de pana acum. Si cred ca si rata de conversie e mai mare:)

  00
 6. Dintre toate fastfood-urile, imi place sa-mi mai distrug stomacul o data sau de 2 ori pe luna si prefer Burger King, pentru ca efectele parca sunt mai mici decat la MC si mai ales KFC.

  00
 7. Ai scris whooper in loc de whopper in link 😛
  On topic: ma simt chiar mandru ca au ales Romania pentru un test. De ce trebuie sa sarim de cur in sus la fiecare chestie pe care o spun despre noi si nu e echivalenta cu “cea mai dezvoltata, plina de cultura si geniala tara din lume”?

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.