Ura naşte pasiuni

dvr-skins

În screenshotul de mai sus, la skinable, e un link cu titlul “vali’s windvr skins”, care ducea către vechiul meu site de pe rockmania.net, unde făcusem două skinuri de InterVideo WinDVR, un program de captură şi vizionare TV. Asta prin 2005. Linkul a adus într-un an de zile fabulosul trafic de 15 vizitatori.

A doua zi după ce am dat pe twitter pagina de wikipedia, un proxy de Chile s-a apucat de editat pagina, ştergând linkul respectiv. N-are a face ca softul nu mai există de prin 2006 sau că nu mai ajungea nici naiba pe pagina aia, românul şi-a făcut datoria. Dacă nu poate sta în drum, sparge un geam. Dacă nu găseşte piatră, ciupeşte o roată. Dacă nu găseşte cui, se agaţă de ea ca să o încetinească.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. Complicat sa gandesti constructiv. :(

  00
 2. Deci esti ciufut pentru ca ce? Un cineva a sters un link inutil la un soft care nu mai exista si nu se mai foloseste?

  00
 3. @Kye cred că e vorba de faptul că, în loc să facă ceva constructiv, ceva util, ceva care să aducă un plus lumii, acel idiot se apucă să şteargă lucruri doar pentru că sunt puse acolo de Zoso, omul pe care îl urăşte din suflet.
  A beautiful mind, păcat că e cam twisted… :D

  00
 4. Esti sigur ca e român sau ca e ceva personal ? Nu ai nici un dubiu ?

  00
 5. Chestia cu proxy din Chile, cine dracu’ pierde timp sa isi faca asa ceva? E mai productiv sa vii aici si sa faci tamtam ca uite Zoso a uitat o virgula sau a mancat o litera cand a scris ceva.
  Ar fi mai de efect, cam cat are o musca intr-un tanc, dar tot era ceva.

  00
 6. La cata frustrare si ura e in societatea romaneasca asta e aproape un nimic. Nici nu cred ca e ceva pur personal, e mai degraba o abordare gen „inamicul comod”: te umpli de adrenalina in trafic, de draci de la mutrele nevestei si de frustrare de la salariul pe care nici nu apuci sa il vezi, intri pe net si zbang, prima persoana care iti contrazice vreo „convingere” devine subiectu’ ideal. In scoala generala chestia asta se numea bullying, pacat ca nu le-a spus nimeni copiilor astora si nici parintilor lor ca o astfel de atitudine ii condamna la varsta adulta la o viata plina de neimpliniri. Culmea, ei cred ca din cauza celorlalti….

  00
 7. Daca o sa te trezesti intr-o zi cu pioneze pe scaun sau creta pe clanta de la usa, sa nu te miri. Puse tot printr-un proxy de Chile.

  00
 8. Nu stiu de ce crezi ca e vorba neaparat de ura. Din ceea ce vad aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/186.106.96.41 eu inteleg ca nu a sters doar link-ul tau si poi a plecat ci a mai facut si alte modificari utile.
  Apoi legat de modificarea care te-a deranjat pe tine: https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=InterVideo_WinDVR&diff=prev&oldid=423979656 mi se pare comentariul clar: scos informatii referitoare la o anumita versiune, veche. Plus ca in general politica este pe de-o parte de-a pune link-urile la sfarsit, asta pe de-o parte, si pe de alta de a pune link-uri relevante. Personal, nu stiu cat de relevante sunt niste skin-uri pentru o aplicatie. Sigur, pentru tine sunt relevante, ca doar tu le-ai facut, dar nu stiu daca iti dai seama ce inseamna ca oricine care a facut skin-uri sa le puna in pagina de wikipedia…

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube